Artan alaçlarımızı buradan ihtiyacı olanlarla paylaşalımmı?

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
318
Eskişehir
Arkadaşlar artan ilaçlarımız başka arkadaşlarla gerek ücretsiz,gerek yüzdesiyle, gerek te yarı fiyatına bu topik üzerinden paylaşalımmı? hem ilaçlar değerlenir hem başkasınada faydası olur. hemde artan ilacımız çoksa en azından veren arkadaşta masrafının bir kısımını karşılamış olur. bunu forumda yapıyoruz biliyorum ama yazdığımız konular geri sayfalarda kalıyor.o nedenle konuları bulamıyoruz. topiki güncel tutalım. herkese faydamız olsun.

LÜTFEN İLAÇLARIN SON KULLANMA TARİHLERİNE VE SAKLAMA KOŞULLARINA GÖRE HAREKET EDELİM. ZİRA YARDIMLAŞALIM DERKEN ZARARLI ÇIKMAYALIM BU İŞTEN.a.s.

3 kutu menegonumu yarı fiyatına veriyorum.ssk ile alınmamıştır küpürleri üzerindedir.

elimde lucrin var ama eskişehir yada istanbulda tedavi olan arkadaşlara verebilirim. kargo almıyor ilaçları

Benımde puregona ıhtıyacım varıstanbulda oturuyorum yÜzdesı ıle alabılırım anca rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah

bende varsa merional iğne lazım onun türevide olabilir bide jel ovitrel offf offffffff

ne güzel olmuş bu konu...bende aşılama yaptırıcam bu ay.henüz hangi ialçları kullanacağım belli değil..rapor alamazsam uğrarım buraya...

kayra sana teşekkür ederim çok güzel bir sayfa açmışsın çoğu arkadaşa yardımcı olacak bir sayfa bence, benimde elimde kalan ilaçlarım vardı ama kk birine sattım inşallah yararlı olmuştur 5 kutu puregondu ben 50 liraya satmıştım,tanesini çok sevinmişti arkadaşımız inşallah burdan daha sevinecek arkadaşlarımızda olacak bide bu ilaçları kargoyla gönderecek arkadaşlara söylecek birşeyim olacak ilaçları kargoya vermeden önce ecza depolarında veya eczacılarda ilaç kutuları var köpük olanlar o kutulara bırakırlarsa buzla birlikte ilaçlara herhangi gibi zarar gelmez.inşallah burda zor durumda olan arkadaşlarımza çok yardımcı olacağız:enbuyukkk:

ha bide herkes aynı fiyata verecek diyede birşey yok sonuçta ben ilaçlarımı çöpe atmayı bile düşündüm ama burdan arkadaşımızın ilaçlara ihtiyacı olduğunu duyunca verdim inşallah herkes bibirinin çektiği zorlukları düşünerek fiyat yazar vereliniortak

ArkadaŞalar benımde yÜzdsı ıle uygun puregona ıhtıyacım var elınde ıhtıyacı kalmayanlara duyrulur Çok teŞŞekÜrler....

arkadaşlar acill lugrine ihtiyacımmm var elinde olan varsa açılmamaış lütfennnn

bende hıç açılmamış bır kutu var uygun fıyata verebılırım tel 5333535975

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…