Herkese merhaba umarım gören kişiler cevap verirler bu ay hayıt tohumu çayı içti ve ovu lasyonumu takip ettim ayni zamanda pcos um var. Alttaki testime bakabilir misiniz? Artımed test yaptım regly me 4 gün var. 1 kaç saat sonra baktığımda çok belirgin ikinici çizgi vardı. Daha önce bunu yaşayan varsa yazabilir mi?
Herkese merhaba umarım gören kişiler cevap verirler bu ay hayıt tohumu çayı içti ve ovu lasyonumu takip ettim ayni zamanda pcos um var. Alttaki testime bakabilir misiniz? Artımed test yaptım regly me 4 gün var. 1 kaç saat sonra baktığımda çok belirgin ikinici çizgi vardı. Daha önce bunu yaşayan varsa yazabilir mi? Eki Görüntüle 3528262
Artımed strip test erken gebelik testi kaset test hepsini kullandım ve hepsi yalancı pozitif kuruma çizgisi çıkardı. Başka markayla deneyin inşallah vardır
Artımed strip test erken gebelik testi kaset test hepsini kullandım ve hepsi yalancı pozitif kuruma çizgisi çıkardı. Başka markayla deneyin inşallah vardır
Herkese merhaba umarım gören kişiler cevap verirler bu ay hayıt tohumu çayı içti ve ovu lasyonumu takip ettim ayni zamanda pcos um var. Alttaki testime bakabilir misiniz? Artımed test yaptım regly me 4 gün var. 1 kaç saat sonra baktığımda çok belirgin ikinici çizgi vardı. Daha önce bunu yaşayan varsa yazabilir mi? Eki Görüntüle 3528262
Daha önce bu testlerden yaptım ama sonucundan emin olmamıştım birkaç saat kuruma cizgisi olabiliyor önerim erken gebelik testlerinden yapmanız fakat sağlık ocağına gidip beta-hcg değerinize baktırabilirsiniz en doğru sonuç öyle oluyor çünkü
Selamlar ovulasyon testi yapıyorum düzenli olarak 13. Gün çatlama sandığım değilmiş 21. Günde tam çizgiyi gördüm yani artımed çöp diyebilirim. şimdi 10 gün var regly mr bekliyorum. Geçen ayki regly sonrasıda hayıt kullandım umarım faydasını görürüm. Eğer görürsem mutlaka burdan yazacağım
Merhabalar ; ben sabah aç karnına kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı koyup demleyip içti. Akşamları da yine aç karnına civan perçemi ve aslan pençesi otunu aynı şekilde demleyip kullandım . Ama yine de önce bi değerlerinizi kontrol edip yaptırmanızı tavsiye ederim umarım şifa olur