Teşekkür ederim düşüklerden sonra iyice pimpirikli oldum sanırım herşeyde bir sorun varmış gibi gelmeye başladı :)Herzaman akıntı yada ağrı veya başka bir belirti yaşanacak diye bir şey yokki yumurtlama da normal yani her ay aynı olmayabilir ve her ay da yumurtlama görünmüyor bazen zaten o yüzden cok dert etme yumurtlama ağrılı olunca bi özellik taşımıyor mesela cok kadın yumurtlama kanaması yaşıyor ben bu yaşıma kadar hiç yumurtlama kanaması görmedim ama bu benim yumurtlama görmediğim anlamına gelmez misal veriyorum sadece :)
Pozitif düşün canım tabi ki başına insanın bişey gelince herşeyi sorgulamaya başlıyor normal ovulasyon testi kullansana hem emin olursun pik olıuor mu diyeTeşekkür ederim düşüklerden sonra iyice pimpirikli oldum sanırım herşeyde bir sorun varmış gibi gelmeye başladı :)
Geçen ay kullandım pik gördüm. Bu ay da aldım adetim yeni bitti kullanacağımPozitif düşün canım tabi ki başına insanın bişey gelince herşeyi sorgulamaya başlıyor normal ovulasyon testi kullansana hem emin olursun pik olıuor mu diye
Doktorum sorun yok demişti bu değerler içinBen de çok net ağrı çekiyorum. Bu olmasa tedirgin olurdum. Fsh 8 ise amh de iyi değildir muhtemelen. Hiç bakılmadıysa bakılsın. Ve başka doktorlarla da görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?