• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ARPI oturma odası/salon köşe takımımı satıyorum, ilgilenenlere duyrulur:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GizemAkyuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
271
1
66
İstanbul
$arpi2.webp

kızlar resimde görülen takımın puantiyesiz olanı var bende. Bekar evime almıştık ama aldıktan birkaç ay sonra ani bir kararla evlenince hiç kullanılmadan kaldı bu takım.. Bildiğiniz duyduğunuz ihtiyacı olan kimse varsa ne olur haber verin bir an önce satmak istiyorum. çünkü 2hafta sonra istanbuldan adanaya taşınacağım, onca kilometre yola taşımak istemiyorum...

bunların 2 tane tekli bazası da mevcut. birleştirip çift kişilik yatak haline getirebiliyorsunuz.
ben hepisini toplam 3.500 liraya almıştım istanbuldan. 1.000 liraya satmayı düşünüyorum, yeter ki elimden çıksın, dediğim gibi taa adanaya taşımam mümkün değil :(( hiç olacaklar... bir ihtiyacı olan varsa lütfen iletir misiniz?

ilgilenen herkese teşekkürler...

****köşe takımı; 2tane 3lü koltuğun yanında bir de tekli koltuğu var, resimde o tekli koltuk çıkmamış. bir de puf var o resimde görülüyor. ve tabii yastıklar... dilerseniz bir de tekli yatak... ****

Son düzenleme:
Back
X