L
lolita_20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lolita_20
:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya tam sol gözümün altında içinde değil göz pınarımdan biraz geride kirpiklerimin altında 3 önce bi arpacık çıktı we 3-g gün içnde patladı
ama orda bi şişkinlik kaldı we hala war sarımsak sürüyorum sıcak su yapıyorm iniyo yara oluyo kanıyo ama yara kabukları geçince tekrar şişlik orda kistleşmişmidir sizce _
sütü dün akşam damlattım gözümde hafif bi şişlik kaldı sadece ama şuan sarımsaktan dolayı yara olduğu için tan met belli olmuyo ! anne sütünü tekrarlıcammı bi kaç gün yoksa 1 defa yapmam yeterli mi?
peki ablacım inş. benimkide geçer dediklerini yapıcam gözümü silicem. doktora 2 defa çıktım gözün dışında olduğu için müdahale etmm iz kalır yoksa dedi. werdiği ilaçları kullanıyorum ama bem içindeki iltihap falan gözükmüyo sadece orda beze gibi bi şişlik war iltihap olsa patlatıcam zaten patlardı şimdiye kadar yada :gitme:
cnm mrb geçmiş olsun öncelikle. iltihap olsa patlatıcam zaten demişsin sakııınnnnnnnlmaz: bendede oluyodu bu parcacık falan.gözüm kocaman şişiyodudaha sonra o geçti gözümün içinde sivilce gibi bişeyler çıkmaya başladı ama şişmiyodu bu sefer.bi damla kullanmaya başladım sterilize bi damla yani gözdeki mikropları öldürmek için adı GENTAGUT.Allah a şükür artık çıkmıyo bişey rahatladım.damlayı kullanmanı tavsiye ederim zaten bi yan etkisi yok steril bi damla olduğu için.ama içim rahat etsin dersen bi doktora danış.ucuz makyaj malzemeleri kullanma gözüne ve dalin şampuan ile yıka:)inşallah düzelir gözlerin cnm geçmiş olsun