Arpacık

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Arkadaşlar acil yardımınız lazım gözümde arpacık çıktı sarımsak yarar dediler yarım saat sarımsak koydum sonra çayla pansuman yaptım iyice bir değişik oldu hastahaneyede gidemiyorum salıya iyileşmesi lazım lütfen yardım edin

Ben de sarmisaktan baska bir şey bilmiyorum. Ama sarmisagi ezip koysaniz daha iyi olur..

Ben de de cikmisti ama sarimsagi koyamadim ben tiksindim kendi kendine geçmesini bekledim sarimsagi ezin bekleyin sabah aksam soner mutlaka ya .s ya da eczaneye gidip bi göz damlasi isteyin

Sarmısak sur sakin ezip koyma ,yara yapar yakar sarmısak.zaten açısına dayanamaz sin:) çok geçmiş olsun

bende de çıktı 2 gün önce hiç bişey yapmadım kendi kendine gitti keşke dokunmasaydınız

terramycin göz kremi cok iyi geliyor. Esimin gozunde sık sık cikar. Hemen krem sureriz 2 gunde toparliyo

Bir ara kardeşimde çıktı aile hekimine gittik damla verdi 2- 3 güne iyileşti. Bulaşıcı olduğu için annemde de çıktı oda kullandı geçirdi damlayı aradım bulamadım yazacaktım ismini bir eczaneye sorun isterseniz geçmiş olsun

Visine olabilir mi?

sarımsağı ikiye bölüp iç kısmını koyun ezmeyin sakın..

Benimde gozumde tam cikiyordu farkettim ufakti.o siradada evde hoca vardi ona okuttum sabah kalktim hicbisey yoktu :)

Etrafta yeni doğum yapmış birileri varsa biraz anne sütünden isteyin canım gözüne damlat onu benim ancak bu şekilde geçmişti

Allah razı olsun hepinizden çok sağ olun Teramycin krem galiba onu ve tobrasedi alıcam nöbetçi eczane bulurum inşallah çok çok teşekkür ederim hepinize

Temiz su ve haluyla yikayin

Bebe sampuani ile gozlerinizi yikayin saat basi.
Ayrica cay su ile pansuman yapin
Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…