- Konu Sahibi madamcocomo
-
..arpacık sorası oluşan kistten iğne ile kurtulabilen war mı acaba aranız da ya?
baska birsey ararken tesadufen bu konuya geldim,arpaciktan salazyondan cok cekmis birisi olarak cevap yazayim dedim. ben bu dert yuzunden onlarca doktora gittim,piyasada kullanmadigim ilac merhem,goz damlasi kalmadi.nihayetinde dunya gozde ameliyat oldum.korkutmak istemem ama acisiz bi ameliyat diil ve sadece 2 hafta sonra tekrarladi!! tekrar ameliyat yapan dr a gittigimde olabilir tekrar operasyon yapalim dedi.yaptirmadim tabi ki her tekrarladikca goze igne yemek kadar sacma bisey var mi! neyse lafi uzatmiyim benimkisi turk filmi gibi drama gittikce artiyor.nihayetinde bunyeden kaynaklandigina karar verildi ve ben de deli gibi arastirdim ve sonucta ilik pansuman + sarmisak ta buldum sifayi. sarmisak mi? demeyin vucuttaki iltihabi sokup atiyor. her aksam sarmisakli yogurt yemeye basladim ve 1 ayda gozumde ne arpacik kaldi ne bisey. ha tabi ilik pansuman ve goz kapagini temiz tutmak icin kullandigim goz sampuani (blefaroshampoo) nin da etkisi var. Size tavsiyem goz kapaginizi cok ama cok temiz tutun,arpacik ciktiginda da dr a ilaca basvurmadan once ilik pansuman yapin.Acil sifalar herkese :)
arpacık yuzunden amelıyatı ılk defa duydum :s bendede arpacık cıktı bembeyaz oldu goz kapagım en lanet sey gozde cıkan arpacıktır.benımkısı hıc bısey yapmamama ragmen 3 gunde gectı ama senınkısını bılmem:s
çıkış aşamasında hemen müdahale edilince ameliyata gerek kalmadan kurtulabiliniyormuş buyuk ihtimal dr.un sölediği o şekildeydi bana, sıcak pansumanın iyi sonuç werdiğini sölemişti bide, ben uygulamadım ne kdr doğrudur bilmiorum ama muhakkak biliosunuzdur ztn neler yapılması gerektiğini daha öncede atlattığınız için, hissedildiği an direk dr. da bulmak gerek kendini:) çk geçmiş olsun inş bi operasyona gerek kalmadan kurtulur bu kezben değılde annem oldu
göz kapağında çıkmıştı
amelıyatla alındı bundan yaklaşık 3 sene önce
ama şuan yıne çıkıyor galıbadoktor demıştı zaten tekrarlar dıye
Ya konunun üzerinden yıllar geçmiş ama bi umut yazıyorum göz kapağına yapılan kortizonlu iğne kapakçıkda iz bırakıyormu 3 gün önce yaptırdım üzerinde mühür gbi parlayan bi iz var gidermi bucanım merhaba elimden geldıgınce bu bölümü takıp etmeye calısıyorum kı bı faydam olursa dıye
ben goz hastanesınde calısıyorum, doktor yanında tıbbı sekreterım hergun cok vaka gelıyor senın gıbı canım
aslında duz mantık olarak bakıldıgında doktorun yapacagı bu
damla merhem
eger kıste donustuyse amelıyattan baska caresı yok
aslında amelıyatta denmez bes dakıkalıl bır ıslem, kitin içi bosaltılıyor
pek sevımlı bısı degıl elbet ama gecmemesınden daha ıyıdır canım
evet canım lokalle yapılıyor ayakta bılem olur vereliniortak
sen hıc uzme kendını olur mu
ama devlete acıkcası cok guvenemıyorum + ozeller de artık suphelı
onemlı olan ıyı bır dokroa guvenmek canım
sen yıne de baska bır doktora daha gozuk canım en azından ıcın rahat eder
bundan 5 sene once daha calısmıyordum tabı bılgım yok bu konularda ben de cıktı
gıttım develete sak sak hemen amelıyat gunu verdıler delırecektım
ama o gun hastanenın kapısında kactım
ıyı kı de kacmısım cunku meger daha kıstlesmemıs
baska bı doktorsa goz kapaklarımdan ıgne yapmıstı
aman ya o aralar doktorlara olan ınancımı kaybetmıstım
sımdıyse 7/24 doktorla bırlıkteyım :))
canım benım kısacası cok korkulacak bı ıslem olmasa da sonucta kucuk de olsa bı operasyon bırazcık canın yanabılır ama emınım dayanırsın
sorularınız olursa burdayım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?