- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
Merhababak bunu duymamıştım daha neler duyarız bakalım hani denize düşen yılana sarılır misali bu doğrumu olurmu bilmiyorum ama hangi ot çöp olursa olsun burda işe yarayan buhar galiba sadece sıcak suyun buharına oturan bile var asıl olan sıcak sıcak iltihabı söküyordur artık arpa buyday tanesi maydanoz suyu,süt,daha aklınıza gelmiyecek bir sürü şey şifa allahtan belkide işe yarar denesekmi acaba
evet belenaycım maydanoz ve sütüde duymuştum aynı şeyi bende düşündüm açıkçası bencede işe yarayan buhar olsa gerek ama sanırım ben bu arpayı deniycem zararı olacağını düşünmüyorum buhar sıcak ne zararı olabilirki:uhm:bak bunu duymamıştım daha neler duyarız bakalım hani denize düşen yılana sarılır misali bu doğrumu olurmu bilmiyorum ama hangi ot çöp olursa olsun burda işe yarayan buhar galiba sadece sıcak suyun buharına oturan bile var asıl olan sıcak sıcak iltihabı söküyordur artık arpa buyday tanesi maydanoz suyu,süt,daha aklınıza gelmiyecek bir sürü şey şifa allahtan belkide işe yarar denesekmi acaba
onlarında buharına oturuyorlar canımMerhaba
Maydonoz suyunu ve sütü içiyorlar mı.Yoksa onundamı buharına oturuyorlar.Allahım nelerden medet umuyoruz.Sen bize yardımcı ol.
evet belenaycım maydanoz ve sütüde duymuştum aynı şeyi bende düşündüm açıkçası bencede işe yarayan buhar olsa gerek ama sanırım ben bu arpayı deniycem zararı olacağını düşünmüyorum buhar sıcak ne zararı olabilirki:uhm:
onlarında buharına oturuyorlar canım
sağol canım yeter bukadarı yasakkelimeoda bir şey mi bakın size bir tarif vereyim
1-balkabagını oy içine sıcak süt koy katran koy süt kabaklarını dogra hamam böcegini koy odun ataşinde pişir kaynayınca otur katran kokusu agızdan gelirse bebek olur yoksa olmaz bunu deneyip hamile kaldıgını iddia eden var ve hala yapılıyor
2-yarım beyaz hacışakir sabunu rendele içine 3 yumurta akını koy macun elde et adetin üçüncü günü beline sür 1 hafta banyo yapma bana bunu denediler sol bacagım tutmuyordu belimdeki macun öyle bir çekiyor sabun öyle bir kaşındırıyor sormayın sonra ben yeşim taşıyla masaj yapan bir yere gittim arda masj sonrası adam bana en çok agrıyan yerimi sordu masajda en çok sol bacagım agrıdı dedim adam bana senin yumurtalıklarında bir problemin var abala doktora gittin mi dedi düşünebiliyormusunuz
3-agustos ayında sobayı kur yemek ölmeyecek kadar ve sıvı gıda ile beslen soguk su yasak sıcak su içilecek AGUSTOSTA soba kurulu odada yaşa buarada macun tüket 3 kez sonuç bir ay sonra hamile
DAHA YAZAYIM MI
afedersin vezikülcüm sözüm meclisten dışarı söylediklerine yuuuuuuh yani dicem bunları yapan birilerinin olduğuna inanmak zor ama büyük konuşmamak lazım eeee dedik ya denize düşen yılana sarılır diye ya ben bir gün duş almazsam çatlarım ne bir haftayı be birde ağustosta soba kurup bide yemek yemezsem düşünmek bile istemiyorum kızlar çokmu büyük konuştum ne bi bakarsınız ben hepsini uygulamışımoda bir şey mi bakın size bir tarif vereyim
1-balkabagını oy içine sıcak süt koy katran koy süt kabaklarını dogra hamam böcegini koy odun ataşinde pişir kaynayınca otur katran kokusu agızdan gelirse bebek olur yoksa olmaz bunu deneyip hamile kaldıgını iddia eden var ve hala yapılıyor
2-yarım beyaz hacışakir sabunu rendele içine 3 yumurta akını koy macun elde et adetin üçüncü günü beline sür 1 hafta banyo yapma bana bunu denediler sol bacagım tutmuyordu belimdeki macun öyle bir çekiyor sabun öyle bir kaşındırıyor sormayın sonra ben yeşim taşıyla masaj yapan bir yere gittim arda masj sonrası adam bana en çok agrıyan yerimi sordu masajda en çok sol bacagım agrıdı dedim adam bana senin yumurtalıklarında bir problemin var abala doktora gittin mi dedi düşünebiliyormusunuz
3-agustos ayında sobayı kur yemek ölmeyecek kadar ve sıvı gıda ile beslen soguk su yasak sıcak su içilecek AGUSTOSTA soba kurulu odada yaşa buarada macun tüket 3 kez sonuç bir ay sonra hamile
DAHA YAZAYIM MI