Resim alabilirmym birde neyle takas düşünüyorsunuzSiyah kot 28 beden var bende sayili kullandim defo leke solma vs yok bide elimde makyaj sabitleyici var isterseniz
Resim alabilirmym birde neyle takas düşünüyorsunuz
Teşekkürler bu tarz aramıyorum yüksek bel dar paça yada İSPanyol paça üstü dar altı bol şekildemrb takas düşünmüyorum pantolon yepyeni 5 tl diyorum
Kenarları bana uymadı canım pantolon istiyorum ben
canım benim elimde bu var beğenirsin inşallah
tamam canım ben yarın bi bakıyım belki bulurum haberleşirizKenarları bana uymadı canım pantolon istiyorum ben
Tatlım topiğime elbise için bakabilirsinMatt rujjjjj arıyorummmm Kaşe kaban yüksek bel kot pantolon ya da tayt yazlık düşük omuz Tişört ya da mini elbise , siyah elbise , Victoria secret parfüm ve body mistleri y da iç giyim
Benim topiğimde var siyah kaşe kaban gördünüz mü bilmiyorum :)Siyah kaşe kaban arıyorum
Kase kaban kaç beden istiyorsun canım, model için özellikle aradigin birşey var mi?Siyah kaşe kaban arıyorum
Resmini atarmısın takas la arıyorum amaBenim topiğimde var siyah kaşe kaban gördünüz mü bilmiyorum :)
Resmini atarmısın takas la arıyorum ama
38 beden ya da m beden Takasla arıyorum ama deri Detaylı olabilirKase kaban kaç beden istiyorsun canım, model için özellikle aradigin birşey var mi?
Dizüstü istiyorum boyum uzun değil çok kısa gözüküyorum bu boyda kalanlarlaEki Görüntüle 1416202
Fabrika marka sıfır ayarında dizden aşağıda bitiyor etiketi 40 beden ama ben 38 bedenken almıştım beli tam oturuyor geniş hoş bir şapkası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?