• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi aromalı emzik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hiç duymamıştım daha neler çıkacak bakalım.ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama benim oğlumda almıyordu şimdi 6 aylık dişleri çıktı ve 1 aydır uyurken emziği alıyor.

bizde emzik kullanıyoruz
emziği pekmeze batırarak alıştırmıştık
ama şimdiki aklım olsa asla alıştırmazdım bide onu bıraktırması var
alıştırmasından dahada zor
2. bebeğime asla alıştırmicam

bence asla kullanma canım.benim oğlumda beni emzik yerine kullandı hatta şimdi 22 aylık oldu hala emiyor.ama biz çok memnunuz bu durumdan.
onun tadına alışıp seni emmeyi bırakırsa ne yaparsın düşünsene..
boşver seni emsin sana da onun saçlarını okşamak kalsın..nasıl olsa büyüyünce istesende emziremeyeceksin..

Kullanma daha iyi, sektör ne yapacağını şaşırdı, emzik sağlıklı bişey değil, bizde alıştırdık ama 5 aylıkken kendi kendine bıraktı. Tadını çıkar sonra istesende bu kadar yakın olamayacaksın.

benimkide emzik almıyo.agzında satız gibi çigneyip atıyo.bende istemiştim emzik almasını.böyle bişey hiç duymamaşıtım.bide ben bakayım internette...

Back