Merhaba bayanlar ben yeni gelinim bildiğiniz üzere bu tür şeyler de çok hevesli ve pratiğim sizler ile bugün denemiş olduğum bir ürünü paylaşmak istiyorum belki bi nebze sizlere de yardımı dokunur. Her neyse bildiğimiz gibi bu portakallı kek limonlu kek yapmışızdır hepimiz yalnız her ne kadar uğraşsam da o güzel kıvamı tutturamıyordum dışarı da yediklerim gibi olmuyordu bayağı bir araştırma sonucunda buldum biraz bilgi aldım bunu da sizinle paylaşmak istedim bu bildiğimiz dışarıda ki keklere aroma doğal katkı maddesi ilave ediyorlarmış bende bunu iyice bir araştırdıktan sonra herhangi bir zararı olmadığını öğrendim E kodu diye bir şey varmış gıda da kullanılma yetkisi veriliyormuş devlet tarafından bu yüzden hemen bir firma araştırması yaptım ... diye bir gıdacı buldum telefon ile görüşmem sonucunda bir miktar deneme için istedim beni kırmadılar ve hızlıca kargoya verip teslim ettiler aldığım limon aroma vericisini bir güzel kekime ilave edip mükemmel kıvamı yakaladım işte aradığım o lezzeti sonunda buldum pastahaneler 'den aldığım bu tarih ile sizde deneyebilirsiniz dostlar. Sitenin linkini altta bırakıyorum bakmak isteyen bakabilir.