Arolat’tan sonra Şahan da açıklama yaptı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Arolat’tan sonra Şahan da açıklama yaptı

[FONT=pt_sansregular]13 Temmuz 2014[/FONT]

xaciklama-yapmak-zorunda-kal.jpg.pagespeed.ic.NpjuXNqcNL.jpg

[FONT=pt_sansregular]Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde dün ‘Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesini’ açıkladı.
[FONT=pt_sansregular]Bu önemli anlarda ünlü sanatçılarda Başbakan Erdoğan’ı yalnız bırakmayıp kongre merkezine akın etti. Sanatçılardan bir tanesi de Şahan Gökbakar’dı. Gökbakar, bu davranışıyla bir çok hayranından sert tepki gördü. Bunun üzerine instagram hesabından açıklama yaptı.[/FONT]
[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]
698x1045xaciklama_sahan_jpg_pagespeed_ic_Nfm_FMp.jpg

http://www.rahatsiz.com.tr/arolattan-sonra-sahan-da-aciklama-yapti-26057.html

metin arolat gibi kıvırmamış,gerçekçi konuşmuş.

ben zaten bu tepkileri de anlamıyorum,size ne? adamlar istediği yere gider istediği kişiyi dinler bu onu destekleyecekleri anlamına gelmiyor üstelik hakaret etmek ne büyük edepsizlik,herkes ayn düşünmek ve davranmak zorunda sanki.

şaşmamak lazım işin ucunda tayyip erdoğan olunca ne çağdaşlık kalıyor ne fikirlerin özgürlüğü o ağızlarından düşmeyen yobaz olup çıkıyorlar.....
bu ülke ünlüsüyle ünsüzüyle...köylüsüyle kentlisiyle başbakanın arkasında....
hiç azımsanmayacak kadar ortalama %50lik bir kitle.....bazılarına acı ama gerçek....:ssz:

Helal olsun birileri gibi kivirmamis duygularini dudunceleeini kimseyi kirmayacak sekilde aciklik getirmiş zira nereye gifecegini birine soracak degil ya veya gitti diye neden katıldığını aciklamak zorunda degil insanlarin icini nefret kin bürümüs hani saygi sevgi hoşgoru baskalarinib düşüncelerine saygi duymak bumu özgürlük bu mu laiklik

Ayıp ya gerçekten ayıp bir insan sırf kendi ülkesinin başbakanıni dinlemeye gitmiş diye küfürler ısıtıyor he? Bu insanlara yazıklar olsun. Kendi analarina bacilarina da küfür ettiriyorlardir bunlar.
Ee sen başkasına edersen o da "seninde" der... yazık yazık ar namus şeref haysiyet kalmamış artık.. Küfür nasıl edilebilir ya hiç mi terbiye edep gormemisler bunlar? Pes yani pes.......

çok güzel konuşmuş,siyasi kimliğinide belli etmemiş,çapulcuyum vs.gibi,işte budur
kimseye yaranmak için konuşmamış
oraya gitti diye kimseyi eleştiremezsin, ihsanoğluda çağırsaydı orayada giderdim diyor
benim anlattığımda tamda bunlardı işte,içimden geçenleri yazmış
birde tutup küfür ediyorlar terbiyesizler
sizmi ötekileştirmiyorsunuz,bu ülkenin sizin gibi insanlara ihtiyacı yok
sahte çağdaş demokratikler.

Bir çok kişinin "faşist" diye nitelendireceği ölçüde TÜRKÇÜYÜM! Ve bununla da gurur duyuyorum ama..
Ben bile bu küfürlere anlam veremiyorum.
Gider gider.. illa onu desteklediği anlamına gelmiyor ki.. Ayrıca desteklese ne olur? Rengini belli eder ona göre tavır alırsın, şarkılarını dinlemezsin, filmine gitmezsin, albümünü almazsın...
Tabii ki bu seçim olayları çok iyi oluyor.. benim şarkıcı ve oyuncu listemden bir çok isim siliniyor ama herkes rengini belli ediyor. Dikkatle takip ediyorum.
Şahan'ı önceden de beğenmezdim, bundan sonra da ne yaparsa yapsın beğenmem.
Küfür falan etmiyorum. Çok sakinim:23:

Kimin nereye gidecegine neyi nasil dusunecegine karisma hakkimiz var gibi dusunuyoruz. Saham aciklamalarinda hakli. Arolat gibi kivirmadigi icin de tebrik ediyorum. Yalniz bu sanatci lincinden rahatsizlik duyan bazilarinin ikiyuzluligu beni oldurecek. Sosyal medyada sahana ona buna destek twitleri atanlarla atmadigi elestiri twitinden( ki kendisi de atmis olsa kimsenin karismaya hakki yok) Erkan Ogur'un konserinin iptaline sebep olanlar ayni

Bu ikiyuzlulukten kurtulsak guzel gunler gorecegiz.

Kimin nereye gidecegine neyi nasil dusunecegine karisma hakkimiz var gibi dusunuyoruz. Saham aciklamalarinda hakli. Arolat gibi kivirmadigi icin de tebrik ediyorum. Yalniz bu sanatci lincinden rahatsizlik duyan bazilarinin ikiyuzluligu beni oldurecek. Sosyal medyada sahana ona buna destek twitleri atanlarla atmadigi elestiri twitinden( ki kendisi de atmis olsa kimsenin karismaya hakki yok) Erkan Ogur'un konserinin iptaline sebep olanlar ayni

Bu ikiyuzlulukten kurtulsak guzel gunler gorecegiz.

sanatçı lincine,sanatçılara sırf duruşundan,görüşünden dolayı edilen hakaretlere alışığız biz canım.zamanında da mehmet ali alabora linç edilip ölümle tehdit edilmişti,hakaretlere maruz kalmıştı.bazılarımız büyük hazımsızlık sorunu yaşıyoruz.

Sahan´cok severim,
bu hareketiyle daha da cok sevdim.
Destekler desteklemez, kimseden özel izin alacak degil.

Ben de bir ara düşünmüştüm izmir akp mitingine gitmeyi
arkadaş demişti bayılana para veriyorlarmış
50 lirayı koycaktım cebe :27::27: :52:

insanların farklı amaçları olabilir gitmekte onu dedim :27:

hayır şahan gökbakarın konusuyla ne ilgisi var akpnın ve paranın?
hep böyle yazıp çıkıyorsun,gözümden kaçmıyor :)
benim kayınbabam mitinglere gider,biz niye para görmüyoruz yahu
bizim neyimiz eksik,o zaman,hiç inanmıyorum şu para olayına
ama sürekli burda nedense gündemden düşmüyor.

hayır şahan gökbakarın konusuyla ne ilgisi var akpnın ve paranın?
hep böyle yazıp çıkıyorsun,gözümden kaçmıyor :)
benim kayınbabam mitinglere gider,biz niye para görmüyoruz yahu
bizim neyimiz eksik,o zaman,hiç inanmıyorum şu para olayına
ama sürekli burda nedense gündemden düşmüyor.

belki o da böyle bir şey için gitmiştir ne bileyim herkes kafa yormuş niye gitti madem akpli değil vs.
valla bana da arkadaş dedi ama üşendim gitmeye :27:

belki o da böyle bir şey için gitmiştir ne bileyim herkes kafa yormuş niye gitti madem akpli değil vs.
valla bana da arkadaş dedi ama üşendim gitmeye :27:

he evet vizyon toplantısında sanatçılara para dağıtıyolardı
just lütfen saçmalama bacım :)

Ben de bir ara düşünmüştüm izmir akp mitingine gitmeyi
arkadaş demişti bayılana para veriyorlarmış
50 lirayı koycaktım cebe :27::27: :52:

ahaha mesaj alınmıştır...

evet 50 olmasa da vardır bir çıkarı, diye düşünmeden edemiyor insan...

kendisini pek sevmesemde iyi idare etmiş aferin...

Anlamadığım, 11 yıllık başbakanını tanımıyor musun da gidip dediklerini dinliyorsun. :D sanki farklı bir şey söyleyecek sanki herkesin cumhurbaşkanı olacak. Artık rte nin hak hukuk adalet insan hakları uluslararası ilişkiler vs her konuda yolu belli değil mi? Neyini merak ettin de gittiniz anlamıyorum cidden. :D
Yoksa git gitme tabi baaane?!

Son düzenleme:
Back