- 1 Aralık 2014
- 136
- 50
-
- Konu Sahibi kanatsizangel
Esnemek bile eziyet hapşırmak eziyet ötesi :))Hapşırmak resmen eziyet gibi dimi :)
Ben doktora arnica kremi alayım mı demiştim.
O da bana hiç alma gerek yok bi kaç gün daha önce morluklar şişlikler insin diye yüzünde alerjiye yol açıcak bir şeye sebep olma herkese iyi gelmiyor dedi bende almamıştım :)
Esnemek bile eziyet hapşırmak eziyet ötesi :))
Saol canım bende jel var sürüyorum bakalım morluk yokda şişlikler geçmedi :)
Morluğum hiç yok zaten ameliyatım kapalı olduğu için heralde :) ödemlere faydalı olduğu için arnicayı sormuştum :)7.günümde sonra fondötenle morluklarımı kapattım 11.günümdeyim tamamen geçti morluklar hic gerek yok bence
Sende şişlikten eser kalmamış canım ya maşallah :)Şişliklerde 7. yada 8. güne kadar gidiyor :)
Ben o halimi gördükçe sürekli aynaya bakıp bu yüz nasıl eski haline gelicek nasıl 7-8 günde geçicekmiş deyip bazen ağladığım oluyordu :)
Canim ödemlere faydali formulu vereyim sana, benim suratim balon gibiydi bi gecede %50 ikinci gece tamamen indi. Bir tutam maydonoz ve kiraz sapini kaynatip hergun icMorluğum hiç yok zaten ameliyatım kapalı olduğu için heralde :) ödemlere faydalı olduğu için arnicayı sormuştum :)
Çok sağol canım sen nasıl oldun bu arada ?Canim ödemlere faydali formulu vereyim sana, benim suratim balon gibiydi bi gecede %50 ikinci gece tamamen indi. Bir tutam maydonoz ve kiraz sapini kaynatip hergun ic
Iyiyim canim morluklarim sari ve yesil renk aldi azaldilar epey yuzumde sislik nerdeyse hic kalmadi formul cok ise yaradi :) sen nasil oldunÇok sağol canım sen nasıl oldun bu arada ?
Bendede şişlik kaldı gözaltımda sadece yarın alçım çıkacak :)Iyiyim canim morluklarim sari ve yesil renk aldi azaldilar epey yuzumde sislik nerdeyse hic kalmadi formul cok ise yaradi :) sen nasil oldun
Yerçekimiyle iniyomuş canım benim yüzümdede genel bi şişlik varBenim gözümdeki sislikler yanaklarima indi agzinda yemek saklayan fareler gibiyim ne zaman gecer sizde boyle bisey oldu mu
Yuzumdeki ne zamana gecer acaba uzun sivri yuzlu biriydim ben kare suratli oldumYerçekimiyle iniyomuş canım benim yüzümdede genel bi şişlik var