Arnica

kanatsizangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
136
50
Kızlar,
Bugün 5. Günüm pazartesi atelim çıkacak ama ödemlerim var tabi biraz. Arnica kullanmayı düşünüyorum martta göz altıma dolgu yaptırdığımda morluk ve şişliklerime çok iyi gelmişti. Doktorum bişey demedi ama sizden kullanan var mı ? Bide ben hapşırıyorum ya çok korkuyorum valla kemikler bidaha kırılacak diye :KK70:

Hapşırmak resmen eziyet gibi dimi :)
Ben doktora arnica kremi alayım mı demiştim.
O da bana hiç alma gerek yok bi kaç gün daha önce morluklar şişlikler insin diye yüzünde alerjiye yol açıcak bir şeye sebep olma herkese iyi gelmiyor dedi bende almamıştım :)

Hapşırmak resmen eziyet gibi dimi :)
Ben doktora arnica kremi alayım mı demiştim.
O da bana hiç alma gerek yok bi kaç gün daha önce morluklar şişlikler insin diye yüzünde alerjiye yol açıcak bir şeye sebep olma herkese iyi gelmiyor dedi bende almamıştım :)
Esnemek bile eziyet hapşırmak eziyet ötesi :))
Saol canım bende jel var sürüyorum bakalım morluk yokda şişlikler geçmedi :)

7.günümde sonra fondötenle morluklarımı kapattım 11.günümdeyim tamamen geçti morluklar hic gerek yok bence

Esnemek bile eziyet hapşırmak eziyet ötesi :))
Saol canım bende jel var sürüyorum bakalım morluk yokda şişlikler geçmedi :)

Şişliklerde 7. yada 8. güne kadar gidiyor :)
Ben o halimi gördükçe sürekli aynaya bakıp bu yüz nasıl eski haline gelicek nasıl 7-8 günde geçicekmiş deyip bazen ağladığım oluyordu :)

canim ben arnica yi kullandim 1 ay boyunca pek bi etkisini goremedm masaj yaparak suruodum gunde 3 kere demisti eczaci ama ben 10 defa falan yapiodum hergun maydonoz sulari icitm bromelain var ananas emzimi onu kullandm hemde hic aksatmadan 1 ay boyunca 3 aydir ugrasiorum odemler icin ama bi etkisini goremedim bide bu morluk ve sislik kisiden kiseye gorede degisio burnum hala cok fazla yumusak ve yanaklarimdan basliyan bi sislik var burnum sanki yanaklarimla bir gozukuo onden hic bir ayrim yok gbi benm yuzum ince uzundu simdi ole degil elmacik kemiklerime dogru bastriorum dis etlerim patlicak gbi oluyo karincalaniyo odemden heralde erk arkadasm yanagma vuruo skıo biraz burnumda bi ve yuzumde bi kutle var sanki hareket edio bu esneme ve gulme isini hala burnumu tutup sabit dursun diye tutarak yapiorum hele esnerken millet agzini kapatir ben burnumu tutmakdan millet 32 disimi goruo vala

X