Bebek İkinci El arnica bora 4000 su filtreli ve blue hause toz torbasız süpürge!!

zeyneppcim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
143
8
298
İzmir
konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum ama varsa bir hatam affola.

arkadaşlar 3 ay önce aldığım arnica bora 4000 süpürgeyi satıyorum.garantisi var orjinal kutusu duruyor.ben 300 tl ye aldım hala taksitlerini ödüyorum.yeşil rengi var...ürün gayet güzel süpürüyor halılar pırıl pırıl oluyr.parfüm koyabiliyorsunuz içine..ev mis gibi kokuyor..koltuklarınızıda süpürebiliyorsunuz.orjinal aparatları mevcut.
150 ye satıyorum..

blue hause Elektirikli Süpürge BH022 MD SOLİDO taz torbasız.mavi rengi var.100 tlye satıyorum

benim bunları satma sebebim tekrar torbalı süpürge kullanmaya başlıyacağım..sessiz olanlardan alıcam.kızım süpürge sesini duyunca katıla katıla ağlıyor..ne yaptıysak engelleyemedik..bunun için süpürgemi satılır diyenleriniz olursa eğer ; walla evlat için her şey yapılıyormuş derim ben

ürünlerde bir sorun yok..daha önce bu sitede bi çok şey sattım almış olan arkadaşlar biilir.içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…