Armutum ben:)

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
selamm kızlarrr
benim vücutum armut gibi:):ecrin_bebek:
ölçülerim 87 74 107 nasıl eriticem bu kalçaları yazın denizde girmek sahilde salına salına dolaşmak istiyorum
kocamda armut diyo zaten :mymeka:eek:nu çatır çatır çatlatmak istiyorum :eek:yaza kadar vermem lazım
ne yapıcam yardım edin kocam bana bi daha armut diyemesin
azimliyim söz dediklerinizi yapıcam
bekliyorum canlarım:kedi::kedi:

Ben de bir armut adayı olabilirm her an.Nerede hareket orada bereket demişlerkaydirigubbakcemile3
Ben bir aralar bisiklete biniyordum.Şu beediyenin kurduğu spor aletleri var bilirsiniz orada da pedal çeviriyordum.Bunların dışında da yürüyordum biraz tempolu.Bu sayede kilo verebilmiştim.Ama hepsini geri aldım.Boğazıma söz geçiremedim:jeyyar:
Bir de merdiven çıkıp iniyordum hergün:))

alıcan bir sandalye dik duracan eller sandalyenin en üstünde ayaklar sırayla geriye doğru itebildiğin kadar itecen 50 şer tane yeter süper oluyo kolay gelsin kızlar

canımcım bnde armut olma yolunda hızla ilerliyorum,oldum bile sayıır,burda bir konu açılmıştı daha önce,twist stepper la ilgili basenleri ve kalçayı bayağı şekle sokuyormuş,bnde ona heveslendim şimdi,eğer benim koca popoyuda eritirse gerçekten başarılı demektir,aletim gelsin ben seni gelişmelerden haberdar ederim,çok umutlu ve azimliyim bu defa,sanki yediklerim direk hop kalçaya iniyor gibi,çok sinir bozucu yaaaaamafoldumben

X