Kızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi
Evden eve nakliye ve temizlik konularında hizmet aldım armuttan, bir sorun yaşamadım. Özellikle nakliyecilerden çok memnun kaldım. Bir bardak bile kırılmadan taşıdılar evimi, eşyaların montajını da yaptılar. Temizlikte de sorun olmadı.
Armutu iki kez kullandım biri perde yikatma biri nakliye nakliye için olan anlaşmadan fazla talep etti saçma sapan kavga ettik çok kötüydü perde yıkama ise zebra perdeyi iki kat fiyatla yıkıyorlar diye yalan söyledi sonrasında zorla hergün aradı iyi yorum yaz diye uğraşmak istemedim tavsiyem tanıdık bulman yönünde hele temizlik asla hırsı olanını dersin hepsi var
Nakliye için armut uygulamasından birileri ile görüştük anlaştık ve 600 km uzakta bir şehire taşıma yapıldı sadece boş bir cam fanusum kırıldı onun dışında montaj paketleme vs onlara aitti ve hiçbir sorun yaşamadık hatta eşim arkadaş oldu nakliyecilerle. Dolandırılmadık şükür ama armut sanırım aracı bir uygulama karşınıza nasıl biri çıkar bilmiyorum
Kızlar evimi boyamak istiyorum armut uygulamasinda birini gördüm teklifi hoşuma gitti sizce güvenilir bir uygulamami memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar var mi aranızda gelip gerçekten yapıyorlar mı yoksa para tuzağımi
Armuttan tanıdığımız bütün ustalardan çok memnun kaldık biz hep. Yorumlar onlar için önemli olduğundan çok kibar, dakik filan oluyorlar.
Ama armut kendi bünyesinde usta çalıştıran, ne bileyim parayı direk app üzerinden gönderip iş bitiminde ustalara ileten bir uygulama değil. Ustalar sizin taleplerinizi ve iletişim bilgilerinizi görebilmek için armut sistemine belli bir para ödüyor ve size ulaşıyor. Siz de size ulaşan insanlardan birini seçiyorsunuz, iş bitiminde parayı elden ödüyorsunuz sistem bu. Armut belli bir güvence vs sunmuyor yani size ustalarıyla ilgili sadece aracı. Olumlu yorumları bol birini seçerseniz sorun yaşamazsınız
Armuttan nakliye aldık. Memnun kaldık. Yine armuttan şofben tamiri de yaptırdık. Onda da iş görür ama memnun da kalmadım. İdareden yaptı gitti. Yorumları da olumluydu ama.
Biraz şans işi sanırım
Boyama işleminiz ne işçilik fiyatı mi verdi malzeme +işçilik mi verdi ne kadar verdi bunları söylerseniz kayinpedere sorayım mantıklı mı değil mi diye . Şimdi 5binlik ise 2 bin diyorsa ben yaptırmam.
Boyama işleminiz ne işçilik fiyatı mi verdi malzeme +işçilik mi verdi ne kadar verdi bunları söylerseniz kayinpedere sorayım mantıklı mı değil mi diye . Şimdi 5binlik ise 2 bin diyorsa ben yaptırmam.
tamamen sansa kalmis. ben iki kere evdeki bir ariza icin cagirdim, birisi geldi isi halletti o sirada baska ariza gozune carpti onu da yapti ucret almadi onun icin. ikinci gelen bana asildi etti, isi de yapmadan gonderdim. ikisinin de yorumlarina falan bakmamistim.