Armut tipli mutsuz bi anneyim :(

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
Kızlar ben bu konuyu nereye açmam gerektini bilemedim. Doğum sonrası kilom var biraz ama asıl derdim kalçam basenlerim resmen at bacağı gibi bacaklarım var ve kalçam cok büyük ya nefret ediyorum kap giymeden çıkamıyorum dışarı ben burdayım diye sırıtıyo kahrolası popom! Varmı bildiginiz bi formül veya benle aynı durumda olanlar neler yapıyorsunuz bu basenler den kurtulmak için armut gibiyim ya

squat egzersizleri cok etkili bu konuda , dogum sonrasi ayni dertten muzdarip biri olarak tavsiye ediyorum. biberiye yagi surup yapilinca daha iyi sonuc veriyor ve bi dip not: yemegi,hamur isini ve sekeri kismadikca hic bi egzersiz kaliteli sonuc vermiyor

Çok Saolun cvp verdiğiniz için ama squat egzersizi nasıl oluyo? Emzirdiğim için tatlıdan uzak duramıyorum maalesef ama elimden geleni yapıcam artık ya sıkıldım bu halimden

Çok Saolun cvp verdiğiniz için ama squat egzersizi nasıl oluyo? Emzirdiğim için tatlıdan uzak duramıyorum maalesef ama elimden geleni yapıcam artık ya sıkıldım bu halimden

rica ederim ust bacak ve kalca egzersizleri yani,internette detayli ve resimli anlatim var ama acele etmeyin ben 20 aydir emziriyorum ve son 5 aydir kg normale donuyor .sekerin sut arttirdigi kulliyen yalan,bol bol yesillik corba balik tuketirseniz hem sutunuz artar hem fazlaliklarinizdan kurtulursunuz

bisiklet alın eve bol bol sürün bende popoyu bacak iç kısımlarını ve bel bölgesinin alt kısımlarını çok fark edecek derecede küçülttü diyebilirim bende çok kilolu değilim ama kalça ve bacak üst kısımları için sadece bisiklet sürüyorum çok memnunum

pilates çok iyi bu konuda birde basen egzersizleri yasar aratirsaniz onlari yapın ama 10 kere falan değil. 50 den baslayin arttiririn 200 300 falan. ben bu sayede baseni biraz erittim simdi plates yapıyorum 1 haftadir 1 cm inceldi.

Merhaba ne durumdasini acaba

doğumdan sonra en etkili önermicem 6 dan sonra yemek yememek ve limonlu su icmek hem ödemden hemde yağdan kilo verirsiniz egzersiz olarakta sorunlu bölgeye özel egzersizler...

Merhaba yeni gördüm msjınızı şükürler olsun biraz daha iyiyim fiziki olarak 42bedene rahatlıkla giriyorum Ama basen ve popoda hala sorun
Eski kıyafetlerime giriyorum artık kendime güvenim geldi ya off ne berbat bileymiş bu kilo. Şu andan 67kiloyum 1.70 boyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…