M mesube Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2012 110 0 116 İstanbul 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mesube #1 Evlilikyıldönümümüz için almayı düşünüyorum.hangisini tavsiye edersiniz?çok ağır olmayan kalıcı bir koku olsun istiyorum..araştırmalarım sonucu bu ikisi arasında kaldım..lütfen yardımvı olun arkadaşlar.. Son düzenleme: 11 Haziran 2013
Evlilikyıldönümümüz için almayı düşünüyorum.hangisini tavsiye edersiniz?çok ağır olmayan kalıcı bir koku olsun istiyorum..araştırmalarım sonucu bu ikisi arasında kaldım..lütfen yardımvı olun arkadaşlar..
belleza Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2010 6.625 13.409 448 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mesube #2 boss güzel ama Armani'de GIO yerine MANIA tavsiye ederim. hiç ağır olmayan hoş bir kokusunu var armani manianın
boss güzel ama Armani'de GIO yerine MANIA tavsiye ederim. hiç ağır olmayan hoş bir kokusunu var armani manianın
M mesube Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2012 110 0 116 İstanbul 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mesube #3 belleza .!.: boss güzel ama Armani'de GIO yerine MANIA tavsiye ederim. hiç ağır olmayan hoş bir kokusunu var armani manianın Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim :)
belleza .!.: boss güzel ama Armani'de GIO yerine MANIA tavsiye ederim. hiç ağır olmayan hoş bir kokusunu var armani manianın Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim :)
arbi Guru Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 165 84 323 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mesube #4 Armani Diamonds forever. Gio-boss hikaye
D derenn71 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 24 1 1 47 18 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mesube #5 boss hugo boss kesinlikle senin için uygun hem çok hafif bir koku hemde çok etkileyici (yukarıdaki resimde sağda olan )
boss hugo boss kesinlikle senin için uygun hem çok hafif bir koku hemde çok etkileyici (yukarıdaki resimde sağda olan )