• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

armani she

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
kizlar gülecekseniz belki ama ben dün bu kokuyu ilk denedim komik olan ne derseniz cok bilindik bir kokuymus neyse ama o kadar hosuma gittiki hep görürdüm ama belki sisesinden dolayimidir nedir hic dikkatimi cekmemisti simdi sorum bu parfüm kalicimidir kisa uygunmudur günlük kullanima uygunmudur kullananlar varsa önerilerinize göre alicam cünkü

kizlar gülecekseniz belki ama ben dün bu kokuyu ilk denedim komik olan ne derseniz cok bilindik bir kokuymus neyse ama o kadar hosuma gittiki hep görürdüm ama belki sisesinden dolayimidir nedir hic dikkatimi cekmemisti simdi sorum bu parfüm kalicimidir kisa uygunmudur günlük kullanima uygunmudur kullananlar varsa önerilerinize göre alicam cünkü

ben de geç keşfettim bu parfümü, yazın aldım. çok güzeldir cidden. kalıcılığı orta seviyede sanırım, çok parfümüm olduğu için sıra buna pek gelmedi.dikkat etmedim yani kalıcılığına.günlük kullanıma ve her ortama uygun bir koku.aslında yaz kış kullanılabilir :34:

Back