Armani Mania

Kötü bir koku kesinlikle değil. ama iz bırakan bir koku da değil bence...
Peki bana iz bırakan bir koku önerebilir misin ? Genelde alt notasında vanilya olan kokuları beğeniyorum amor amor burberry classic anna sui dreams beğendiğim kokular :)

Peki bana iz bırakan bir koku önerebilir misin ? Genelde alt notasında vanilya olan kokuları beğeniyorum amor amor burberry classic anna sui dreams beğendiğim kokular :)
Anna sui benim de çok beğendiğim bir kokudur. Son denediğim wish bana göre harika bir koku vanilya notalı yine o da. Anna sui gibi aynı. Boğmuyor tatlı kokuyor. Christina aguilera by night var. O da vanilyalı ama biraz daha adı gibi gece için daha uygun ya da kış için. Aslında vanilya notalı parfümlerin çoğu kışa uygun yaza daha ferah şeyler kullanmak gerek.. christina nın royal desire de vanilyalıdır ama meyve çiçek ve vanilya hepsi birarada. by night'a göre daha kullanışlı gece gündüz kullanılabilir yanlızca çok kalıcı değil. bir de victoria secretin vanilla amber vucüt spreyi var çoğu parfümden daha kalıcı kurabiyemsi biraz bu. benim vazgeçilmezim. :) bence hepsi iz bırakan kokular. tam bir vanilya delisiyim :)

ben bir süre kullanmıştım, genellikle çiçek kokularını sevmeme rağmen bu koku beni çok sevdi ben de onu :) üzerinden geçince mest edici oluyor resmen ve kocamında en çok hoşuna giden parfüm bu oldu :)

Ben kullanmadim ama denedim bence gayet hos bir koku alacagim sanirim. Ciceksi kokuyor ama kesinlikle bayan bir koku degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…