Armani mania

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
318
Arkdaşlar uzun zaman önce okulda bi kişide duydugum bir koku vardı gelin görünkü kıskançlıktanmıdır nedir bi türlü hatrlıyamıyorum ismini bilmiyorum falan diyerek beni oyalayıp ismini söylemiyordu bu kişi.:sinifsinif:Bende iş başa düştü diyerek her fırsatta tekin acara gidip o parfümü anlatıp(sanki yazın plajdaymışım hissi yaratıyor)bu olabilirmi acaba dediği şeyleri deniyordum.bir keresinde gene bulamadım diyerek çıktım dükkandan :bbo:,ama o da ne bir saat sonra farkettim ki kolumun bi kısmına sıktıkları parfüm o parfümdü.Bir aşk hikayesi gibi anlatıyorum ama inanın aramızdaki bağ çok kuvvetli:kedi:
Neyse sadete geliyim geçen hafta bir iş görüşmesine gitmedn önce sephorayaya girdim ve rastgele bi parfüm deneyip biraz gezinip sıktım.Ve tahmin edin noldu ,evevt o kokuyu buldum ve adı Armani mania diye hatrlıyorum,çok mutlluyum arkadaşlar çok:teytey::asigim:

ben kulaniyorum Armani mania gercektende super guzel bir parfum kesinlikle verdigin paraya pisman olmazsin al ve kulan derim

ben emporio kullaniyorum
bende bahseettigine yakin tanistim emporioyla
ucakta hostesde kokuyordu sorduk söyledi.. yanimdaki arkadasimda derhal almis bende
bikac hafta sonra ayni arkadasimla disari cikicaktik
sikmis ve bana aldim diycek güyaaa arabada beni bekliyor
bende boca etmisim parfümü bende ayni" bak aldimm " diycem:roflol:
arabaya bi bindim muhtesem bir kokuo
ben oturdum arkadasimda beni kokladi:)
ogun öyle mis mis dolastikkaydirigubbakcemile3

emporio serisinin hepsi guzel tavsiye ederim

bende kullandım gusel bır kokudur sıddetle tavsıye ederım ,boyl aynen plajdaymıssın gıbı gunes yagı gıbım kokuyosunuz

evet bnde bu sene tanıştım armani maniayla.harika bir koku tavsiye ederm.hem yaz hem kış kokusu.üstelikde çok kalıcı

Bende nişan alışveirşinde yogun ısrar üzerine almıştım normalde burbery classıc kullanıyorum bı değişiklik yap bunu al dedıleraldım ve bayıldım alacam yakınlarda:)

parfümlerden çok çabuk sıkılırım ama armani maniada hiç öyle olmadı,seviyorum bu kokuyuopuyorumnanaktan

bugün emperio aldım çok güzel kokusu mania yıda denedim oda çok güzel gerçekten tam benlik kokular bundan sonrada mania kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…