- Konu Sahibi Deniz ve Kum
Arkadaşlarr parfüm almayı düşünüyorumm ama hangisini alayımm karar veremiyorumm sizcee hangisii güzel kokuyorrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tenine hangisinin gittiği önemli denemeden alma bence testerlarını iste iki ürününde.. Burada herkes farklı farklı $eyler söyleyecek çünkü tüm kokular herkeste farklı durur sen tenine gideni al kimseyi dinleme yoksa pi$man olursun cnmArkadaşlarr parfüm almayı düşünüyorumm ama hangisini alayımm karar veremiyorumm sizcee hangisii güzel kokuyorrrrr
Hacercimm armani maniademen çok sevindimmm neden burdaa kimsee armanii maninınn isimini vermemiş şaşırdımm inan bekleyincee okadar ekileyiciii kokusuu varkii acaba benmii yanlışş farkettim dedimm
2sinide alabilirimm belkii armani code biraz ağır ama bekleyincee oda çokk etkiliyor insanı
armani code kullandım hiç memnun kalmadım kalıcı değil kokusu diğerini kullanmadım.parfüm alırken artık şöyle bir metod uyguluyorum.tester sıkıyorum dolaşıyorum bakıyorum koku hala varsa alırım yoksa almam.
Tenine hangisinin gittiği önemli denemeden alma bence testerlarını iste iki ürününde.. Burada herkes farklı farklı $eyler söyleyecek çünkü tüm kokular herkeste farklı durur sen tenine gideni al kimseyi dinleme yoksa pi$man olursun cnm
Canım beğenmene çok sevindim mania çok hoş çok etkileyici sana önerim eğer almadıysan tabi yerimseniben J. lo Glow buda çok hoş pudra kokusu temiz sabun kokusu gibi benim her zaman stoğumda bulundurduğum parfümümdür birde BLVgari klasik bu güzel kokular yaa fırsatın olursa bakmanı isterim canım
görüşmek üzere haberlerini bekliyorum..Şeniz
canım armacı code cok güzel kokuyor ama
verdiğin paraya göre kalıcı değil
edacım hemşom diyeyim sana,aslen adanalı değiliz ama teyzem amcamlar oradalar,sık gideriz,severim adanayı,ayrı yeri var bende :asigim:
code ve mania da kullandım canım.2-3 sene evvel manianın hastasıydım diyebilirim. opuyorumnanaktan
code çıkınca eşim code daha çok beğendi.bana kalsa mania alıdım ama.ikisinide çok severek kullandım
bence mania gizli kalmış herkes tarafından keşfedilmemiş mükemmel :lepi:
benden özenen arkadaşlarımın fln gitmedi tenlerine
her koku tene göre değişiyor tabi kalıcılığıda canım
tester al dene hangisi uyarsa sana öle karar ver emi
şuan c.herrera 212 sexy kullanıyorum,sormayan yok,ablamda özendi aldı,yok gitmedi kendisine :gitme:
aman pişman olmayasın sonra :teytey:
Canim ben ücünüde kullandim bence kokularida kalici sen dene hangisini begenirsen ve tenine hangisi uyarsa onu al ama ücündende pisman olmazsin....
Evet canımm mania gizli kalmışşş bir parfümm hoş kokusu varr
code ninde 2 kutusu var bir üzerinde açık renkte çiçeklii olan var birde çiçekleri koyu renkte olan varrrr
2 sindendeee sıktımmm koyu olann çokk ağırr koktuuu bunundaa farkınaa varmak lazımm değilmii canımm