• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani code ve armani mania hakkında yardım

Deniz ve Kum

Sevdamızı kimse sorgulamasın
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
11.603
10.115
823
Adana
Arkadaşlarr parfüm almayı düşünüyorumm ama hangisini alayımm karar veremiyorumm sizcee hangisii güzel kokuyorrrrr

Hacercimm armani maniademen çok sevindimmm neden burdaa kimsee armanii maninınn isimini vermemiş şaşırdımm inan bekleyincee okadar ekileyiciii kokusuu varkii acaba benmii yanlışş farkettim dedimm
2sinide alabilirimm belkii armani code biraz ağır ama bekleyincee oda çokk etkiliyor insanı

armani code kullandım hiç memnun kalmadım kalıcı değil kokusu diğerini kullanmadım.parfüm alırken artık şöyle bir metod uyguluyorum.tester sıkıyorum dolaşıyorum bakıyorum koku hala varsa alırım yoksa almam.

Arkadaşlarr parfüm almayı düşünüyorumm ama hangisini alayımm karar veremiyorumm sizcee hangisii güzel kokuyorrrrr
Tenine hangisinin gittiği önemli denemeden alma bence testerlarını iste iki ürününde.. Burada herkes farklı farklı $eyler söyleyecek çünkü tüm kokular herkeste farklı durur sen tenine gideni al kimseyi dinleme yoksa pi$man olursun cnm

Hacercimm armani maniademen çok sevindimmm neden burdaa kimsee armanii maninınn isimini vermemiş şaşırdımm inan bekleyincee okadar ekileyiciii kokusuu varkii acaba benmii yanlışş farkettim dedimm
2sinide alabilirimm belkii armani code biraz ağır ama bekleyincee oda çokk etkiliyor insanı

Canım beğenmene çok sevindim mania çok hoş çok etkileyici sana önerim eğer almadıysan tabi yerimseniben J. lo Glow buda çok hoş pudra kokusu temiz sabun kokusu gibi benim her zaman stoğumda bulundurduğum parfümümdür birde BLVgari klasik bu güzel kokular yaa fırsatın olursa bakmanı isterim canım

görüşmek üzere haberlerini bekliyorum..Şeniz

armani code kullandım hiç memnun kalmadım kalıcı değil kokusu diğerini kullanmadım.parfüm alırken artık şöyle bir metod uyguluyorum.tester sıkıyorum dolaşıyorum bakıyorum koku hala varsa alırım yoksa almam.

Bende öyle yapmaya başladımm canımmm bir karar verdiğim parfümden böylelikle bende vazgeçmişş oluyorummm,armani code güzel ama dediğinn gibi ağır biraz
ağır kokularıı sevmiyorumm demekkii benn rahatsı ediyorr böyle hafif ferah vermelii içimee

Tenine hangisinin gittiği önemli denemeden alma bence testerlarını iste iki ürününde.. Burada herkes farklı farklı $eyler söyleyecek çünkü tüm kokular herkeste farklı durur sen tenine gideni al kimseyi dinleme yoksa pi$man olursun cnm

Evet haklısınn canımm mesalaa bazıı burada çokk övülenn parfümee bakıncaa kokusundann dolayıı hayell kırıklığınaa uğradığımm çok oldu mesala hypinot pision

Canım beğenmene çok sevindim mania çok hoş çok etkileyici sana önerim eğer almadıysan tabi yerimseniben J. lo Glow buda çok hoş pudra kokusu temiz sabun kokusu gibi benim her zaman stoğumda bulundurduğum parfümümdür birde BLVgari klasik bu güzel kokular yaa fırsatın olursa bakmanı isterim canım

görüşmek üzere haberlerini bekliyorum..Şeniz

Hemenn hacercimm kaydediyorummm bu isimleridee satenn elimdee nott ettiğimm kağıtlarlaa geziyorummm,onlardan sıkıyorummmm
Armanii mania yı benim gibi başkasınıda farketmesii beni mutlu etti

60413W.jpg
Armani_Mania_49282c2b35223.jpg

JLOGLOW_AEDT.jpg
Canim ben ücünüde kullandim bence kokularida kalici sen dene hangisini begenirsen ve tenine hangisi uyarsa onu al ama ücündende pisman olmazsin....

Son düzenleme:
edacım hemşom diyeyim sana,aslen adanalı değiliz ama teyzem amcamlar oradalar,sık gideriz,severim adanayı,ayrı yeri var bende :asigim:

code ve mania da kullandım canım.2-3 sene evvel manianın hastasıydım diyebilirim. opuyorumnanaktan
code çıkınca eşim code daha çok beğendi.bana kalsa mania alıdım ama.ikisinide çok severek kullandım
bence mania gizli kalmış herkes tarafından keşfedilmemiş mükemmel :lepi:
benden özenen arkadaşlarımın fln gitmedi tenlerine
her koku tene göre değişiyor tabi kalıcılığıda canım
tester al dene hangisi uyarsa sana öle karar ver emi
şuan c.herrera 212 sexy kullanıyorum,sormayan yok,ablamda özendi aldı,yok gitmedi kendisine :gitme:
aman pişman olmayasın sonra
:teytey:

edacım hemşom diyeyim sana,aslen adanalı değiliz ama teyzem amcamlar oradalar,sık gideriz,severim adanayı,ayrı yeri var bende :asigim:

code ve mania da kullandım canım.2-3 sene evvel manianın hastasıydım diyebilirim. opuyorumnanaktan
code çıkınca eşim code daha çok beğendi.bana kalsa mania alıdım ama.ikisinide çok severek kullandım
bence mania gizli kalmış herkes tarafından keşfedilmemiş mükemmel :lepi:
benden özenen arkadaşlarımın fln gitmedi tenlerine
her koku tene göre değişiyor tabi kalıcılığıda canım
tester al dene hangisi uyarsa sana öle karar ver emi
şuan c.herrera 212 sexy kullanıyorum,sormayan yok,ablamda özendi aldı,yok gitmedi kendisine :gitme:
aman pişman olmayasın sonra
:teytey:

Evet canımm mania gizli kalmışşş bir parfümm hoş kokusu varr
code ninde 2 kutusu var bir üzerinde açık renkte çiçeklii olan var birde çiçekleri koyu renkte olan varrrr
2 sindendeee sıktımmm koyu olann çokk ağırr koktuuu bunundaa farkınaa varmak lazımm değilmii canımm

60413W.jpg
Armani_Mania_49282c2b35223.jpg
JLOGLOW_AEDT.jpg
Canim ben ücünüde kullandim bence kokularida kalici sen dene hangisini begenirsen ve tenine hangisi uyarsa onu al ama ücündende pisman olmazsin....

resimm için çok sağolllll

burdakii resimdee bakınn çiçekler ağırr bu codeninn ağır kokusu olannnn birde açık olanı var oo daha hafif code daha güzel kokulu olanııı

Evet canımm mania gizli kalmışşş bir parfümm hoş kokusu varr
code ninde 2 kutusu var bir üzerinde açık renkte çiçeklii olan var birde çiçekleri koyu renkte olan varrrr
2 sindendeee sıktımmm koyu olann çokk ağırr koktuuu bunundaa farkınaa varmak lazımm değilmii canımm

edoşumm koyu dediğini kullandım ben
haklısın ilk başta biraz ağır gibi kafamçokkarıştı
amma durdukça güzelleşiyo opuyorumnanaktan teninde nasıl durdu peki,önemli olan bu

Back