• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani code kullanan var mı?

Noname

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
269
1
621
Merhaba Arkadaşlar,
Armani code'u kullanan var mı acaba? Kokusu nasıl Armani She'ye mi benziyor? Kullanan varsa tarif edebilir mi?

ben bugün aldım güsel bi koku alışmaya çalışıyorum henüz :)

Ben de sipariş vermiştim 2 hafta önce kadar kokuyu denemeden.Az önce siparişim geldi.Güzel bir koku ama beklediğim kadar çarpıcı değilmiş.Ben daha çarpıcı bir şey umuyordum.Ama tende durdukça koku daha da güzelleşiyor.Sanırım beyaz tenlilere daha uygun bir koku gibi.Bakalım kullandıkça belki daha çok severim ve de yine sipariş veririm.Armani kokularını çok beğeniyorum.:enbuyukkk:

ben ben ben kullanıyorum
vazgecemem kesinlikle ondan
cok etkileyici cok güzel
baharat kokusu gibi
(siir gibi olmuşş yaa neyse)

durdukça biraz güzeleşsede ilk sıktığında yoğn wanilya gibi ben hiç sewmedim onu

Ben beyaz tenliyim ve kullandıkça koku tenime uyum sağladı sanırım.Çevremedekiler ne kadar güzel koktuğumu ve parfümümün adını sormaya başladılar.Ama yaz için uygun bir koku değil bence, bayıcı olabilir.Hatta gece kullanımına daha uygun olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden ben geceleri kullanıyorum.

Son düzenleme:
ben de code kullaniyorumm.hos kokusu war..ama bittikten sonra degisitrmeyi dusunuyorum ..
(:

Bemde armni code kullanıyorum. Bence harika bir koku. yanı sıra amor amor da kullanıyorum tavsiye ederim

Armani Code ilk sıktığınızda pek hoş durmuyor. Kaldıkça güzelleşen bir parfüm.

merhaba arkadaşlar pur blanca kullanıorum uzun zamandır çok seviyorum bu parfümü .benm gibi pur blanca delisi olanlar başka hangi parfümü önrebilirler çok ağır sevmiyorum karar veremedim

ben de uzun süredir kullanıyorum tek kelime ile harika.bayılıyorum bu kokuya.armani biliyo bu işi kızlar

armani she kullanan arkadasa bi soru sormak ıstıorum...cnm o afrodızyaklı mı? kımı afrodızyak var armanı shenın ıcınde dıo...dogrumu?

merhaba arkadaşlar pur blanca kullanıorum uzun zamandır çok seviyorum bu parfümü .benm gibi pur blanca delisi olanlar başka hangi parfümü önrebilirler çok ağır sevmiyorum karar veremedim

pur blanca avonun mu cnm? dpde var mı..
ya bende tam bılmıyorum cok cahıl kaldım

yaklaşık bir senedir armani she kullandım bugün armani code aldım ve hiç pişman değilim. she'yi sevdiysen bunu da seversin kesin. ne çok yogun ne de çok sıradan. orta halli , durdukca güzelleşen bir parfüm :)

She le hiç alakası yok bence. She çok feminen bir koku. Code tam tersi biraz erkeksi geliyor bana

Back