Armani code/ Flowerbomb/ Valentino poudre...

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
210
54
36
Slm kizlar su aralar indirim var ve ben bir kac parfüm arasinda kaldim cok kararsizim oyüzden sizlere bir danisiyim dedim.

1. Armani code
2. Victor&Rolf Flowerbomb
3. YSL black opium
4. Dior Hypnotic poisen
5. Chloe
6. Valentino poudre

1. Aklimdaki ilk koku Armani code. Aslinda hic aklimda yoktu. Armani cok güzel bilindik bir parfüm. farklilik aradigimdan yeni kokulara bakiyordum hep ama son dönemde cikan bir cok parfüm birbirine benzediginden öylesine armaniyi tekrar denedim. Tenime cok yakisti aklimi celdi üstelik vucut losyonu ile birlikte set halinde indirimde

2. Aslinda aklimdaki ilk koku Victor&Rolf Flowerbomb du kokusu sisesi herseyiyle cok begendigim bir parfüm. Yanliz Kokusu Lancome la vie est belleye benziyor ve La vie est belle suan ellimde oldugundan Armani code almak daha mantikli geliyor

3. Black opium buda la vie est belleye benzetiliyor. Gecenlerde tekrar denedim bunuda. tarzlarinin benzedigini söyleyebilirim buda sekerli güclü bir koku zaten söyledigim gibi son dönemdeki sekerli koku modasindan dolayi tüm parfümler birbirini andirdigindan cok kararsizim

4. Dior Hypnotic Poisen sanirim bu parfüm hakkinda yorum yapmama gerek yok suan icin alma olasigim en düsük parfüm cünkü cok kullanilan bilindik bir koku. Yinede listeye ekledim.

5. Chloe bugün almasam birgün alicagim bir Parfüm. Tarzi diyerlerinden farkli cok zarif ciceksi ve pudramsi her mevsim ve saate uygun bir koku oldugunu düsünüyorum. Hafif olmasina ragmen kendini fark ettiren bir koku.

6. Valentino Poudre bu parfümü havaalaninda freeshopta kesfettim fazla vaktim yoktu. Adindan anlasilcagi gibi pudramsi bir koku yanliz vanilyada iceriyor. Bu yüzden Hypnotic poisene cok benzetiliyor. Ama bu hafif bir ten kokusu benim cok hosuma gitti aklim bu kokuda kaldi ama malesef douglasda ve diyer parfümerilerde bulamadim. Sadece siparis verme sansim var. Yani tekrar deneme sansim yok. Ama ben kokuyu almadan bir kez daha denemek isterdim. Internete hakkinda fazla yorumda bulamadim. Eger aranizda deniyen kullanan arkadaslar varsa yorumlarinizi bekliyorum

Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz kizlar?

B bade_22 Valentino Poudre'yı aşırı merak ettim,sevebileceğim tarzda bir parfüm olarak tarif etmişsin :) Armani code, şu uzun koyu şişede olan,yoğunluğu hynoticin tarzında olan parfüm mü? Eğer oysa ben olsam onu alırdım,hem kışa uygun hem kalıcı(Alıp kullanmadım ama bir ara gidip gelip üzerime sıkmışlığım var:KK45:) Ben şuan kışlık olarak Dior Addict kullanıyorum,bir onu da deneyebilirsin. Hayatım boyunca vazgeçmem şahsen,belki bitince Hynotic Poisen edt veya Armani Code ile ufak bir kaçamak da yapabilirim bilmiyorum:)

Canim tam karar vermistim Armani Code alcaktim ama indirimden kalkmis :KK43: Armani code bence hypnotic poisenden farkli. Bu parfüm de vanilya iceriyor ama Hypnotic poisendeki gibi degil codeki vanilya daha arka planda. Bence hem gece hem gündüz kullanimina uygun cok güzel bir parfüm. Agir degil. Son dönemde cikan bircok güzel ama birbirine benziyen parfümler gibi degil. Indirimi degerlendirmrk icin farkli bir parfüm alicam ama buda mutlaka almayi düsündügüm parfümlerden hemde sisesine ragmen :) benim parfüm sise takintim var bide biliyorum cok sacma ama sisesininde icime sinmesi gerekiyor. Ama bu koku o siseyide sevdirdi.

Vanentino poudre keske tekrar deneme firsatim olsa. Pek degisen bir koku degil ama bilegime sikildiktan biraz sonra bebeksi bir kokuya dönüsmüstü. Tam bir pudra kokusu. Hynotic poisen ve chloe love cok benzetilmis. Hypnotic poiseni bilmem ama banada cok chloe love andirdi. Ama bu vanilyada iceriyor ve sanirim icindeki vanilya hypnotic poisendekini andiriyor. Biraz ondan biraz bundan. Keske birkez daha deniyebilseydim daha net anlatmaya calisirdim kokuyu.

Dior addicti biliyorum cok güzel bir koku ama reformule edilmisti. Su an flowerbomb ve black opium arsinda kaldim.
Black opium ilk sikildiginda bana Prada candyi hatirlatti. Söyle ilk sikildigi cok kisa bir süre sekerli sakiz kokusu gibi bir koku olusuyor. Kötü anlamda demiyorum. Black opium ama degisiyor derinlesiyor kesinlikle güzel bir parfüm. Artik bu ikisi arasinda karar vermeye caliscam umarim dogru secimi yapabilirim

Son düzenleme:
X