• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani aqua di gioia reklamı kadar harika mı gerçekten?

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
bu reklama hasta kaldım ve bir türlü kokusuna bakma fırsatı bulamadım merak içindeyim nasıl bir koku kıslar yardım :68:

Son düzenleme:
bu reklama hasta kaldım ve bir türlü kokusuna bakma fırsatı bulamadım merak içindeyim nasıl bir koku kıslar yardım :68:

Canim bende bu reklami izler izlemez kosa kosa gidip parfümü almak istedim. Tabi önce forumda parfümle alakali iki topic actim ama malesef pek kimse birsey yazmadi.
Ayrica arkadasimiz kokunun modasi gecmis yazmis. Buna cok sasirdim. Kokunun modasi da olurmu yahu :)

olmaz bencede.evet yaa yeni gördüm yazılarını bilseydim sana yazardım.reklam hakketten müthiş bu kokuyu sürünüp bende böyle hissetmek isterdim. :52:

Tabii olur bir donem bellisima viva capio vardı hala modamı ? Kullanan kadımı :) bu arada tartışma yaratmak için yazmadım hanımlar

Tabii olur bir donem bellisima viva capio vardı hala modamı ? Kullanan kadımı :) bu arada tartışma yaratmak için yazmadım hanımlar

Canim yanlis anlasilma oldu herhalde benim niyetimde kesinlikle tarisma yaratmak degildi.
Christian Dior ve chanelin bir cok parfümü eksi, taninan ve cok kullananilan parfümler. Örnek vermek gerekirse parfümerideki kadin bana eger özel birsey ariyorsaniz hypnotic poiseni önermem demisti cünkü her üc kisiden biri bu parfümü kullaniyormus.
Eski bir parfüm olmasina rahmen halen cok tercih edilenler arasinda. Yani artik bir klasik. Bende tabiki piyasaya yeni cikan parfümleri cok merak ediyorum ve denemeye calisiyorum. Ama benim icin önemli olan parfümün kokusunu begenmen, tenime yakismasi, cevremde fark edilmesi ve kesinlikle rahatsiz edici olmamasi. Mesela ben escada magnetizm cok severek kullaniyorum. 2003 senesinde piyasaya sürülmüs.5 sene sonrada bu kokuyu halen seviyor olursam kullanirim. Modasi gecti demem.
Armaninin parfümü acgua gio ise henüz 2010 yilinda piyasaya sürülmüs yeni 2 senelik. Dior hypnotic poisen ise 1998 yilindan beri piyasada. Yeni cikan parfümlerin avantajlari fazla kisi tarafindan kullanilmamalari oluyor.

Yabanci parfüm forumunda bir baslik acilmisti, en iyi parfüm reklami hangisidir diye.
Acqua di Gioia 3. olmustu.

Fakat "reklami kokudan daha basarili" konusunda ise --1.-- ligi kazanmisti.

Reklami seyredince seneler önce KENZO´nun ilk erkek parfümü gibi siradisi bir parfüm beklentisine girmistim. Tropic bir ada kadar gizemli, ama manken´in güzelligi kadar cekici ve gözlerinin mavisi kadar fresh...ama maalesef koku kimsenin beklentisini karsilayamadi. Piyasadaki satis rakamlari da düsük, cok uzun sürmeden üretimini de keserler diye söylentiler var.
Koku zevk meselesi muhakkak, ama kesin söyleyebilirim reklamiyla kokunun hicbir alakasi yok maalesef.

:68:

Yabanci parfüm forumunda bir baslik acilmisti, en iyi parfüm reklami hangisidir diye.
Acqua di Gioia 3. olmustu.

Fakat "reklami kokudan daha basarili" konusunda ise --1.-- ligi kazanmisti.

Reklami seyredince seneler önce KENZO´nun ilk erkek parfümü gibi siradisi bir parfüm beklentisine girmistim. Tropic bir ada kadar gizemli, ama manken´in güzelligi kadar cekici ve gözlerinin mavisi kadar fresh...ama maalesef koku kimsenin beklentisini karsilayamadi. Piyasadaki satis rakamlari da düsük, cok uzun sürmeden üretimini de keserler diye söylentiler var.
Koku zevk meselesi muhakkak, ama kesin söyleyebilirim reklamiyla kokunun hicbir alakasi yok maalesef.

:68:

Evet parfümün reklami insanda gercekten büyük beklentiler olusturuyor.Reklami cekenler cok iyi bir is yapmislar. Ben bu parfümü henüz deniyemedim ama reklami ilgimi cekti. En kisa zamanda denemeyi düsünüyorum o ayri ama kullanirmiyim bilmiyorum cünkü ben daha cok sekerli kendini hissetiren parfümleri seviyorum fresh kokular pek bana göre degil.
Parfüm zevkimi örneklemek gerekirse escada magnetizm benim cok begendigim parfümlerden biridir.

Back