- Konu Sahibi Moonlight25
-
ben kullanıyorum elimde şuan 3 parfüm var biri bu...
diğerleri de oldukça iyi parfümler olmasına rağmen buna kıyamıyorum.
sıktığımda herkes bahar gibisin diyor, öyle bir koku, ben bayılıyorum kendisine.
üstelik kalıcı.
ağır yada baharatlı değil, milleti baymıosun ama fark ediliosun.
o yüzden git ve al bence benim en sevdiğim parfümüm bu.
ben kullanıyorum elimde şuan 3 parfüm var biri bu...
diğerleri de oldukça iyi parfümler olmasına rağmen buna kıyamıyorum.
sıktığımda herkes bahar gibisin diyor, öyle bir koku, ben bayılıyorum kendisine.
üstelik kalıcı.
ağır yada baharatlı değil, milleti baymıosun ama fark ediliosun.
o yüzden git ve al bence benim en sevdiğim parfümüm bu.
bide tabi denemeye karar verdim bu parfümü bu arada sormasi ayip diger kullandigin parfümler hangileri ?
bide tabi denemeye karar verdim bu parfümü bu arada sormasi ayip diger kullandigin parfümler hangileri ?
şuan kendileri şok bi şekilde 10 oldular, teyzem sağolsun yüklenmiş gelmiş...
ama benim alıp şuan kullandıklarım;
lancome-hypnose (akşamları kullanıyorum, güneş varken milleti boğabilirim)
valentino absolu ( bu sanki etrafta çiçekler uçuyormuş gibi bir koku türkiyede bulunmadığından kıyamıyorum az kullanıyorum ama bi çok arkadaşımdan özellikle baylardan bir kadın tam da böyle kokmalı tepkisi aldığım bir parfüm, özgüvenimi yükseltio kerata.)
bide teyzemin getirdiklerinden cacharel- anais anais var bugün kendisiyle dolaştık biraz oldukça güzel ve çiçeksi. hatta bi yerde gözüme çarptı buket uzuner de bu kokuyu içeren yada bunla çok alakalı bi öykü yazmış. tabi daha çevreden tepkiler alamadım. bilmiyorum insanlarda nasıl bir etki yaratır.
bide farketmişsinizdir ben baharatlı koku sevmiyorum böyle ferah çiçeksi kokular olmalı, o nedenle aradığınzı bu tarz bişeylerse bakın bunlara da. hypnose hariç o bunlara göre yoğun çünkü, akşam parfümü tabi benim için, bir çok insana gündüz bile hafif gelebilir.
Konuyla alakası yok ama naneli dondurmaya ölüyorum bitiyorum bayılıyorummmmm, çok nadir bulabiliyorum ama yerken kendimden geçiyorum..
Pardon, sonradan fark ettim, naneli dondurma nickli arkadasimiz Acqua di Gioia´yi sormus gibi algilamisim ben.
Moonlight25 arkadasimiz sormus megersem, bende Valentino´dan bahsediyorum
Belli ki aklim naneli dondurmada takili kalmis :131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?