• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani acqua di gioia

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Selam kizlar :)

Aranizda Armani acqua di gioia kullanan varmi acaba? kullananlar nasil bir koku oldugunu ve begenip begenmediklerini tarif ederlerese sevinirim.

Ben bu Parfümün reklamini izler izlemez kosa kosa gidip bu parfümü almak istedim.Ilk kez bir parfüm reklamindan bukadar etkilendim. Normalde insanlar parfümü kokladiktan sonra iste bu benim parfümüm der bense reklami izledikten sonra iste bu dedim ! Hayran kaldim reklama ve reklamdaki müzige. Eger reklami izlerseniz abartmadigimi anlarsiniz. Reklamdaki ortam süper. Bir parfümün beni alip o diyarlara götürmesini isterim. Reklam özgürlük kokuyor. Kelimelere anlatilicak gibi degil.

Malesef bu parfüm hakkinda olumsuz elestiriler duydugum icin henüz parfümü almadim ama bunlari yazarken bile reklamdaki müzigi dinliyorum :)

ben kullanıyorum elimde şuan 3 parfüm var biri bu...
diğerleri de oldukça iyi parfümler olmasına rağmen buna kıyamıyorum.
sıktığımda herkes bahar gibisin diyor, öyle bir koku, ben bayılıyorum kendisine.
üstelik kalıcı.
ağır yada baharatlı değil, milleti baymıosun ama fark ediliosun.
o yüzden git ve al bence benim en sevdiğim parfümüm bu.

sıktığımda herkes bahar gibisin diyor, öyle bir koku, ben bayılıyorum kendisine.
üstelik kalıcı.

ilginden dolayi tsk ederim bu arada nickin dikkatimi cekti .... armani aqua de gionun ilk notasinda da nane var :)

üstelik kalıcı.

bide tabi denemeye karar verdim bu parfümü bu arada sormasi ayip diger kullandigin parfümler hangileri ?

bide tabi denemeye karar verdim bu parfümü bu arada sormasi ayip diger kullandigin parfümler hangileri ?

şuan kendileri şok bi şekilde 10 oldular, teyzem sağolsun yüklenmiş gelmiş...
ama benim alıp şuan kullandıklarım;
lancome-hypnose (akşamları kullanıyorum, güneş varken milleti boğabilirim)
valentino absolu ( bu sanki etrafta çiçekler uçuyormuş gibi bir koku türkiyede bulunmadığından kıyamıyorum az kullanıyorum ama bi çok arkadaşımdan özellikle baylardan bir kadın tam da böyle kokmalı tepkisi aldığım bir parfüm, özgüvenimi yükseltio kerata.)

bide teyzemin getirdiklerinden cacharel- anais anais var bugün kendisiyle dolaştık biraz oldukça güzel ve çiçeksi. hatta bi yerde gözüme çarptı buket uzuner de bu kokuyu içeren yada bunla çok alakalı bi öykü yazmış. tabi daha çevreden tepkiler alamadım. bilmiyorum insanlarda nasıl bir etki yaratır.

bide farketmişsinizdir ben baharatlı koku sevmiyorum böyle ferah çiçeksi kokular olmalı, o nedenle aradığınzı bu tarz bişeylerse bakın bunlara da. hypnose hariç o bunlara göre yoğun çünkü, akşam parfümü tabi benim için, bir çok insana gündüz bile hafif gelebilir.

şuan kendileri şok bi şekilde 10 oldular, teyzem sağolsun yüklenmiş gelmiş...
ama benim alıp şuan kullandıklarım;
lancome-hypnose (akşamları kullanıyorum, güneş varken milleti boğabilirim)
valentino absolu ( bu sanki etrafta çiçekler uçuyormuş gibi bir koku türkiyede bulunmadığından kıyamıyorum az kullanıyorum ama bi çok arkadaşımdan özellikle baylardan bir kadın tam da böyle kokmalı tepkisi aldığım bir parfüm, özgüvenimi yükseltio kerata.)

bide teyzemin getirdiklerinden cacharel- anais anais var bugün kendisiyle dolaştık biraz oldukça güzel ve çiçeksi. hatta bi yerde gözüme çarptı buket uzuner de bu kokuyu içeren yada bunla çok alakalı bi öykü yazmış. tabi daha çevreden tepkiler alamadım. bilmiyorum insanlarda nasıl bir etki yaratır.

Konuyla alakası yok ama naneli dondurmaya ölüyorum bitiyorum bayılıyorummmmm, çok nadir bulabiliyorum ama yerken kendimden geçiyorum..

bide farketmişsinizdir ben baharatlı koku sevmiyorum böyle ferah çiçeksi kokular olmalı, o nedenle aradığınzı bu tarz bişeylerse bakın bunlara da. hypnose hariç o bunlara göre yoğun çünkü, akşam parfümü tabi benim için, bir çok insana gündüz bile hafif gelebilir.

evet lancome hypnose güzeldir dikkat cekicidir bende kullaniyorum bircok parfüm kullandim ama artik bir degisiklik yapmanin zamani geldi umarim aradigim parfümleri bulurum :)

Acqua di Gioia...

Acqua di Gioia, adi gibi "Suyun Nesesi" mi diye merakla denemistim ilk ciktiginda, cünki senelerce "Acqua di GIO" kullanmistim, fakat maalesef isim benzerliklerinden baska bir benzerlik tasimadiklarini söylemeliyim. Ötekisi kesinlikle "mood degistiren" türden bir koku, kullanicisinin moralini yükselten bir yani vardi. Fakat Gioia, ne "Suyun Nesesi " olabildi, nede sira disi bir koku.

Nane´den hoslandigina göre, kokuyu begenebilirsin ama nane daha cok cocuklarin dis macunundaki gibi kokuyor, limon ekle, biraz da haribonun altin ayiciklarin tadini, al sana Acqua di Gioia :)
Kullagina güzel geldiyse, aradigin koku budur, ve belki cildinde benimkinin tersine müthis kokucaktir.

Limonumsu, sevimli, kimseyi rahatsiz etmicek, ama maalesef kimsenin de ilgisini cekmicek bir koku bence.

Fakat, illa da bu koku dersen, sana ilk tavsiyem, Acqua di Gioia ESSENZA ´yi tercih etmen olucak.
Ayni kokunun daha "derin" versiyonu, daha sesli,yani karsindaki daha keskin alir bu kokuyu, hem daha cicekimsi diye hatirliyorum. Kesinlikle bunu tercih etmelisin.

Gelelim ikinci tavsiyeme...
Ilk önce Valentino Absolu tercihin icin tebrikler, erkeklerde Hypnotic Poison kadar etkili oldugunu bizzat deneyimlerimden biliyorum ;), o yüzden sana Acqua di Gioia´nun yerine, daha sexy bir alternatif tavsiye edicegim...hemde NAneli :

Parfümcülerde rahatlikla bulabilecegin Verry irresistible parfümünü cildinde iyicene dene...eger kokusunu begendiysen, sana ideal tavsiyem "Verry irresistible TROPICAL "(2011, Givenchy) olucak !
Bu sicak ve cekici kokuya, Nane eklemisler ve gecen sene yaz kokusu olarak lanse edilmisti.
Cok net hatirlamasamda, Gioia´dan kat kat daha hosuma gittigini söyleyebilirim. Muhakkak denemelisin.

Evet sana tavsiyelerim bu kadar, Naneli dondurmayi da ben deniyecegim en kisa zamanda ;)

Iyi parfüm sIkmalar Tatlim :12:

Pardon, sonradan fark ettim, naneli dondurma nickli arkadasimiz Acqua di Gioia´yi sormus gibi algilamisim ben.

Moonlight25 arkadasimiz sormus megersem, bende Valentino´dan bahsediyorum :9:

Belli ki aklim naneli dondurmada takili kalmis :131:

Bende kullaniyorum bu kokuyu ama cok kokularimin arasinda buda var zaman zaman kullandigim bir koku, fene degil ama favorim de degil.

Armani acqua di gio nun erkeğini kullanan bayanlarda var erkeği müthiş kokuyor erkek parfumu ama unisex özelliğe sahip hatta erkekler bayanlarda da çok beğeniyor bu kokuyu bir yerde okumuştum

Şu konuyu bir hortlatayım..bugune kadar neden denememişim çok güzel ve kalıcı bir koku..buram buram yaseminmiş

Back