Armağanım hoşgeldin içime;)

şükürler olsun ki hamileyim.... çok heyecanlıyım kızlar....

Tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..amiiiinnn...

ALLAH razı olsun canım... darısı isteyen herkesin başına....

bal kafalı, vişne suyu teşekkürler arkadaşlar... darısı başınıza olsun inş....

adaşım hayırlı uğurlu olsun bende pazar günü öğrendim 4 hafta 5 günlük hamileyim.aalh sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi

gözün aydın,allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de bugün öğrendim :) ama keseyi görmeden emin olamayacağım sanırım

şükürler olsun ki hamileyim.... çok heyecanlıyım kızlar....

hayırlı olsun canım, allahım sağlıkla tamamına erdirsin... vakitlice ve sağlıkla kucağınızda görün meleğinizi...

darısı isteyenlere olsun inşallah...

aaaaaaaaaa cok guzel haber bu senın adına cok sevındım allah hayırlısıyla almayı kucagına almayı nasıp etsın rabbım korusun bebışını de senıde :nazar:

kızlar ben hamile değilim...ya testler yanlışdı, ya da kimyasal gebelik geçirdim. ben adet oldum çünkü. diğer topiklerde günlerdir yaazıyordum herelde görmediniz.... inş en yakın zamanda tekrar bebiş haberimi alırsınız:KK66: ama bu defa kese ve kalp atışlarını görmeden hiçbirşeye inanmam:KK43: test mest yapmam artık

ooooooooo bayram sekerin gelmiş allh tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin canm

X