kendim için retrovert rahimi araştırırken bu tür rahimlerinde hamile kalma sorunu olmadığını okudum çok yerde hatta ne sorunlar oluyorda yinede veren Allah veriyor kardeş için rahat olsunmerhaba arkadaşlar rahim filmimde rahimin şekli üstten biraz basık görünüyor. doktor arkuat uterus dedi ve histereskopi ile o bölgeyi düzeltelim dedi. internette araştırdığım kadarıyla bu durum kısırlığa neden olmuyor fakat düşük doğuma neden olabiliyormuş. farklı doktorlara da sordum. histereskopiye gerek yok dediler. benim rahimin şekli tam olarak kalp şeklinde rahim değil. rahimin şekli aşağıdaki resimdekine benziyor. bu durumda olan arkadaşlar hamile kalma sorunu yaşadınız mı ya da hamile kaldıktan sonra bir sıkıntı yaşadınızmı? cevaplarınızı bekliyorum. lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
teşekkür ederim canım cevapladığın için. 3 yıldır hamile kalmak istiyorum. hiç çocuğum yok. doktorum da bu kadar süre olmadıysa bu durum etkiliyor olabilir histereskopi yapalım diyor. sana da geçmiş olsun canım. bildiğim kadarıyla rahimin şeklinin öne ya da arkaya doğru olmasıymış retrovert rahim. sen de hamile mi kalmak istiyordun bu durum engel değil herhalde.kendim için retrovert rahimi araştırırken bu tür rahimlerinde hamile kalma sorunu olmadığını okudum çok yerde hatta ne sorunlar oluyorda yinede veren Allah veriyor kardeş için rahat olsun
değilmiş de eşimden dolayı tüp bebek yapmak zorundayız 4defadır tutmadı bende bu yüzden mi acaba diye kafama takmıştım.eşinde tahlil yaptırdı mı oda çok önemli?teşekkür ederim canım cevapladığın için. 3 yıldır hamile kalmak istiyorum. hiç çocuğum yok. doktorum da bu kadar süre olmadıysa bu durum etkiliyor olabilir histereskopi yapalım diyor. sana da geçmiş olsun canım. bildiğim kadarıyla rahimin şeklinin öne ya da arkaya doğru olmasıymış retrovert rahim. sen de hamile mi kalmak istiyordun bu durum engel değil herhalde.
evet canım eşim tahlil yaptırdı. herşey normal görünüyor. sebepsiz infertilite deniliyor. allahın izniyle olur inşallah bebişlerimizdeğilmiş de eşimden dolayı tüp bebek yapmak zorundayız 4defadır tutmadı bende bu yüzden mi acaba diye kafama takmıştım.eşinde tahlil yaptırdı mı oda çok önemli?
inşallah canım üçer beşer olurda evde oda kavgası yaparlar.evet canım eşim tahlil yaptırdı. herşey normal görünüyor. sebepsiz infertilite deniliyor. allahın izniyle olur inşallah bebişlerimiz
merhaba arkadaşlar rahim filmimde rahimin şekli üstten biraz basık görünüyor. doktor arkuat uterus dedi ve histereskopi ile o bölgeyi düzeltelim dedi. internette araştırdığım kadarıyla bu durum kısırlığa neden olmuyor fakat düşük doğuma neden olabiliyormuş. farklı doktorlara da sordum. histereskopiye gerek yok dediler. benim rahimin şekli tam olarak kalp şeklinde rahim değil. rahimin şekli aşağıdaki resimdekine benziyor. bu durumda olan arkadaşlar hamile kalma sorunu yaşadınız mı ya da hamile kaldıktan sonra bir sıkıntı yaşadınızmı? cevaplarınızı bekliyorum. lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Bana da şuan bu tanı konuldu ne yaptınız yardımcı olur musunuzMerhaba arkadaşlar ben iki kez düşük yaptım birinde 8 haftalık bebeğin kalbi durdu dgeri kimyasal gebelik bütün testler norml çıktı doktor arkuat uterus dan dolayı olabilir histeroskopi yapalım diyor ama bazı doktorlarda gerek yok o yüzden değildir diyor sizce rahimden kaynaklık napmaliyim çok caresizim