Selülit Arko Anti Selülit Krem'i Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

huzursuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
156
0
arko nem antı selulut kullanan varmı memun olan acilll ya bıde avonun uc lazer etkılı dıe bı selulut kremı cıkarmıs sipariş vericem ama ıkısı arasında kararsz kaldım sızce CADIARZU

Bence Avon Kullan Arkonun Neye Ne Selulit Gibi Bir Seye Iyi Gelecegini Sanmiyorum Ayrica Lorealin Bantlari War Daha Hos Onlardan Da Kullanabilirsin Cnm

baska bir forumda memnun olanlar var imis.. elimdeki kremler bitsin ben de denicem... ustelik cok ucuz... hic bisi olmasa nemlendirici diye boynuma surerim :icecream:

Ben de avonun selülit kremini kullanıyorum 3 haftadır herhangi bi sonuç varmı kestiremedim. Bacaklarım da beyaz derin derin çizgiler var ve kurtulmak istiyorum kremi kullanınca bu çizgiler mor rengine dönüşüyor bu iyileşme aşaması mı anlamadım. Ama bikaç dakika geçince yine beyaz çizgiler ortaya çıkıyor anlamadım(( Kullananız varsa yardım edin banaaaaa...

ben arko nem selülit kremini iyi bir nemlendirici oldgu için ve içindeki kafeinin vücuda iyi geldiğini okudugum için aldım
gerçi başka biryerde de iyi gelmiyor diye okudum ama sonuçta önemli olan masaj ve spor
şu an ikisini de yapıyorum
az bi selülitim var ama geçsin istiyorum o da..

Avun'un selülit kremi slikonlu sanki. ben de kullandım. sürdüğümde bacaklarım çok güzel oluyordu, kremin etkisi geçince eski görüntü aynen kalıyordu. ben de arkoyu deniyorum şimdi.

Ben 3 ay kullandım az bir fark oldu bırakınca hemen eski hallerine geri dondu sevgili ?!?!?!? selülitciklerim

avonun o ürününü bende duydum süper diyolar bende alıp almamak arasında kararsızım valla :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…