• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkidişlerim yardım edin,fikir verin bu kararsız hatuna...

Bence üniteyi biraz daha araştır derim. eger bu ikisinde kararlıysan 2. seçenek

neden 2 sence şekerim

canım cunku arkadaslarında dedıgı gıbı bırıncısı cok klasık ve buyuk goz yorucu duruyor
ıkıncısı daha zarıf , raf ekletırsen yıne ''fazla'' duracak.
zaten ıkı raf fazla olsa ıkı sus fazla koyarız o yuzden bosver sade ve zarif olanı almalı ozellıkle tv unıtesı gıbı sureklı baktıgımız bır yerde

canım cunku arkadaslarında dedıgı gıbı bırıncısı cok klasık ve buyuk goz yorucu duruyor
ıkıncısı daha zarıf , raf ekletırsen yıne ''fazla'' duracak.
Zaten ıkı raf fazla olsa ıkı sus fazla koyarız o yuzden bosver sade ve zarif olanı almalı ozellıkle tv unıtesı gıbı sureklı baktıgımız bır yerde

mabel halı tavsiyelerini bekliyorum senin zevkine güveniyorum gri pembe olucak dekorasyon renklerim

bence 2.unıte daha güzel..parça parça olan..

kaplanmış olan koltuk bol desenlı olansa,bencede başka kumaş alın..cabuk bıkarsınız,göz yoruyor..

daha sade bısey tercıh edın..

$renkli-halý-modelleri-festival-volume.webpEki Görüntüle 1153438 $pr_01_17743_max.webp

canım ne tarz olsun ıstıyorsun bılmıyorum ama her bırı ayrı tarz uc halı buldum bunlarada goz at ıstersen...

evt canım sen bayagı arastırmıssın hemen bıldın valla:)
evet bende en cok ortadakı pıerre cardını sevdım bana sorsan onu alırdım yınede dıgerlerını de atayım dedım fıkır olsun dıye:49:

kocacığının sözünden çıkma yenisini al, dinle onu
:70:

arkadaşım orayı geçtim artık kaplatmaktan yana verdim kararımı ikincci bebişi düşünüyoruz inşallah onuda büyütünce alırım artık yenisini zaten çok kararsızım damardan girdin sende

$imagesCACDHM7X.webp$imagesCAGMV6UL.webp
evt canım sen bayagı arastırmıssın hemen bıldın valla:)
evet bende en cok ortadakı pıerre cardını sevdım bana sorsan onu alırdım yınede dıgerlerını de atayım dedım fıkır olsun dıye:49:

aslında bide bu ar aklımda festival buda aksesuarları birde tekli koltuğu pembe kaplatayım diyorum

buda olabılır evet aksesuarlarını kırlentını tablonu pembe yapıp butunluk olusturabılırsın.bu arada bu halının kahve tonu olanı da var arkadasımda cok memnun her mobılyaya uygun oldugunu ve rahat temıxlendıgını soyluyor

buda olabılır evet aksesuarlarını kırlentını tablonu pembe yapıp butunluk olusturabılırsın.bu arada bu halının kahve tonu olanı da var arkadasımda cok memnun her mobılyaya uygun oldugunu ve rahat temıxlendıgını soyluyor

evet mabelcim galiba bu olacak bende kullanımda endişeliydim gerçi festival kaliteli görünüyo ama arkadaşının kide festival mi bu modeli çok marka üretiyo

Back
X