• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkidişlerim yardım edin,fikir verin bu kararsız hatuna...

elalum84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
290
49
123
41
Canlarım bu kararsızlığım beni öldürecek bir kaç sorum olcak koltuklarımı kaplatmak için kumaş almıştım ancak eşim yenisini alalım diyince kumaşlarım kaldı ama acaba almasammı yada adam al demişken alsammı koltuklarım on senelik ama taş gibi resim dekinin aynısı bellona dan almıştım aldığım kumaşta aynısı resimdekini bir koltukçu kaplandıktan sonra koymuş bide hangi tv ünitesi sizce

Eklentiler

• $kaplama1.webp
    $kaplama1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 203
  • $kaplama 2.webp
    $kaplama 2.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 180
  • $6999A_GRI_w139_h199.webp
    $6999A_GRI_w139_h199.webp
    550 bayt · Görüntüleme: 164
  • $9320A_FUSYA_1_w139_h199.webp
    $9320A_FUSYA_1_w139_h199.webp
    4 KB · Görüntüleme: 161
  • $tv-uniteleri%20(7).webp
    $tv-uniteleri%20(7).webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 227
  • $silver-duvar-ünitesi.webp
    $silver-duvar-ünitesi.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 191
bence 1.ci tv ünitesi ötekinden daha güzel..

birde koltukları kaplatmak yenisini almaktan daha avantajlıysa kaplat bnce. ama kumasıydı işçiliğiydi yenisinin parasnı çkarıyo diyosan yenisini al gerçi koltuklarnda sağlammış bu fotodakiler senn koltukların dimi yeniyle şimdi kaplatacağın arasnda uçurum gibi fark yoksa kaplat gitsin bunları atma yazık. bn tutumlu biriyim belki bna öyle geliyodur eskilerden memnunsan onlara devam et hazır kuması da elindeymiş zaten. yenisini alsan kumasa yazık olur.

birde koltukları kaplatmak yenisini almaktan daha avantajlıysa kaplat bnce. Ama kumasıydı işçiliğiydi yenisinin parasnı çkarıyo diyosan yenisini al gerçi koltuklarnda sağlammış bu fotodakiler senn koltukların dimi yeniyle şimdi kaplatacağın arasnda uçurum gibi fark yoksa kaplat gitsin bunları atma yazık. Bn tutumlu biriyim belki bna öyle geliyodur eskilerden memnunsan onlara devam et hazır kuması da elindeymiş zaten. Yenisini alsan kumasa yazık olur.

aynen bende tutumlu olduğumdan on yıllık koltuklarıma kıyamıyorum benim ki aynı model bu kaplanmış hali ama benim ki değil ama benim kumaşlarımda aynı renk gri kaplatacağım eğer kaplatırsam teklileride toz pembe yapayım diyorum aman ahhh şu benim kararsız hallerimden eşim bile bıktı yaaa

aynen bende tutumlu olduğumdan on yıllık koltuklarıma kıyamıyorum benim ki aynı model bu kaplanmış hali ama benim ki değil ama benim kumaşlarımda aynı renk gri kaplatacağım eğer kaplatırsam teklileride toz pembe yapayım diyorum aman ahhh şu benim kararsız hallerimden eşim bile bıktı yaaa

anladımm renkler güzelll. gri rengi bnde severm teklilere de toz pembe yakışır bence koltuklarınızda bir arıza sorun yoksa memnunsanız kaplatın hiç sorunu olmayan koltukları atmak müsriflik gibi geliyo bna ne biliyim bu benm düşüncem. koltuğun kendsi kullanılmış olsa da kaplattığınız da yeni gibi durur

bnm annemlern evndeki koltuklarda hiç sorun yoktu süngerleri çökmüştü eski rengine yakın renk model secti annem ve koltuklar sıfırdan yeni alınkış gibi oldu sznde koltuklarda sorununuz yoksa memnunsanız bnce kaplatın gitsin.

Öncelikle birinci tv ünitesi daha gösterişli ve şık duruyor bence de :)
Koltukların gayet hoş, seçtiğin kumaşlar da öyle, bence tutumlu olmakta fayda var, en azından bi beş sene daha götürür bu koltuklar, sonra gönül rahatlığıyla yeni modellere bakmaya başlayabilirsin :)
Hem koltuğu kaplatmak bile eve bambaşka bi hava vermeye yetiyor :)

Ay sağolun kızlar galiba kaplatacağım fikirlerinizi çok önemsiyorum köşe takımı istiyorum yıllrdır ama şöyle içime sinen bulamadım

Şimdi eşin tamam demişken bi köşe takımı alayım dersin ama yeterince araştırma fırsatı bulamamışken bu fikirden vazgeçilmeden bi tane alıverirsin, aceleye gelir, yine içine sinmez, en iyisi 3-4 sene sonra tekrardan köşe takımları araştırmalarına başlamak :)

anladımm renkler güzelll. Gri rengi bnde severm teklilere de toz pembe yakışır bence koltuklarınızda bir arıza sorun yoksa memnunsanız kaplatın hiç sorunu olmayan koltukları atmak müsriflik gibi geliyo bna ne biliyim bu benm düşüncem. Koltuğun kendsi kullanılmış olsa da kaplattığınız da yeni gibi durur

bnm annemlern evndeki koltuklarda hiç sorun yoktu süngerleri çökmüştü eski rengine yakın renk model secti annem ve koltuklar sıfırdan yeni alınkış gibi oldu sznde koltuklarda sorununuz yoksa memnunsanız bnce kaplatın gitsin.

teklileri önce desenli düşünmüştüm sonra göz yorar sade toz pembe olsun istedim ama halıya karar veremedim

şimdi eşin tamam demişken bi köşe takımı alayım dersin ama yeterince araştırma fırsatı bulamamışken bu fikirden vazgeçilmeden bi tane alıverirsin, aceleye gelir, yine içine sinmez, en iyisi 3-4 sene sonra tekrardan köşe takımları araştırmalarına başlamak :)

aynen öyle canım oturma odam olsa bunları kaplatıp oraya koyacağım ama oturma odasını kızıma verdim kızımın odası küçüktü onn odasını da ardiya yaptım

teklileri önce desenli düşünmüştüm sonra göz yorar sade toz pembe olsun istedim ama halıya karar veremedim

toz pembede griye yakısır olabilir yani neden olmasın ...
halı konusunda da yardmcı olalım foto varsa tabi. aralarında kararsız kaldıysan :34:

hmmm hangisi daha uygun peki ? Fiyatından ziyade sekil olarak 1. Tv ünitesi daha hoş

canım 2.tv ünitesi netten buldum ama 1.cinin aynısı var burada normalde 1600 falan mışta merinos bayiliğini bıraktığı için vereckmiş oda griyli ya ondan düşündüm ikinciyi beğendim ama ondan bulamam ki hem koltuktan tasrruf ederken pahalıya mal olmasın

ay sağol canım hemen eklerimEki Görüntüle 1143048 Eki Görüntüle 1143049 bunlar var festivalıin oturacağım oda olduğu için kalieli keçeleşmeyen halı istiorum[/Q

hmmm odanı koltukları teklilerinin rengini filan gözümde canlandırıyorummm

bu pembeli olanda gri tonu var o daha iyi sanki çünkü koltuklar teklilere göre büyük ya ağırlık odada gri olcak halıyı da griyi alsan belki pembe cırlar ama bu pembeli girili halıyı alırsan hem koltuklarına hemde teklilere uyar takım olmuş olur özel tasarım gibi görünür. bnm fikrim bu halın konusunda. bide sen griyi canlandır odanda. gözünü kApat hayal et halıyı koltukları canlı olarak gördüğün için senin karar vermen daha rahat olur.

Bence TV ünitesi büyük olunca salon eğer çok çok büyük değilse salonu kapatiyormus gibi geliyor bana o nedenle 2 numara diyorum ben hem 2 numarada tvyi istersen duvara da monte edebilirsin. Kaplatma konusuna gelirsek neredeyse bir koltuk takimi fiyatina geliyor genelde eğer koltuklarinizdan sikayetiniz varsa değiştirin yoksa kaplatin derim ben ama önce bir mobilyacilari dolasin derim sonradan başka bir model gorupte akliniz kalmasin kolay gelsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X