Burada heykelimiz, sünnet çocuğumuzu temsil ediyor, sünnet olmadan önceki halini tabii
Şimdi oldu mu bu konu chess. Geçmişte travmatik bir sünnet deneyimi geçirmiş bir üyemizi hassas noktasından vurdun bu haberle. Bu haberi görürse kim bilir ne hallere düşer,şu an ağlıyor bile olabilir.
Burada heykelimiz, sünnet çocuğumuzu temsil ediyor, sünnet olmadan önceki halini tabii
Şimdi oldu mu bu konu chess. Geçmişte travmatik bir sünnet deneyimi geçirmiş bir üyemizi hassas noktasından vurdun bu haberle. Bu haberi görürse kim bilir ne hallere düşer,şu an ağlıyor bile olabilir.
bazıları yine bana laf atmaya çalışmış. aynısını şu başlık için de yapın bakalım çifte standartçılar sizi ;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730190
yok yok anlamayacaksınız.
Ben sana derdimi anlattım sen soruma cevap verdin mi? Hani o erken yaşta evlendirilen kadınların vücut bütünlükleri hakkında? Senin bu yaptığın iki yüzlülük değil de ne? Kadına olunca kültür, erkeğe gelince özgürlüğe aykırı.Takibindeyim reyiz
kalbimi kırıyorsun
erken yaşta evlendirilenlerin vücut bütünlügünden kastın nedir? bekaret mi? o evlenince zaten gidecek, evliligin bir sonucu bu. ama sünnette ''zaten gidecek'' gibi bir durum yok.
Ama istekleri dahilinde gitmemesi mesele. Yani şöyle düşün bir erkeğin kendi isteğiyle sünnet edilmesi var zorla edilmesi var, hani aynı şey değildi sana göre?
beni çok yoruyorsun :44:
şu anda yorgunum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?