• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdaşlr testimi yorumlarmısınız çokmu büyük

Tugbaa157

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
148
54
28
7A4A64AD-5708-4341-B969-0B3F240777A8.jpeg

Ops şimdi baktım rahim duvarı kalınlığının mm cinsinden ifadesi imiş. Şöyl bir açıklama var? Siz adet döngünüzün kaçıncı günündeydiniz?

9896391C-75CA-481F-8FD5-F0EBD426ED05.jpeg

Bu konu hakkında bilgim yok pek int araştırdm çok büyük olmasıda iyi birşey değilmiş yumurtalıkların 21 gün önce laparoskopi ve histeroskopi oldum hastalığım yeni bittii ölçtürdm böle çıktı anlamadm da orda doktorla sorun yaşadm çıktm odadan soramadm da normalmi diye

Bilmediğimden soruyorum canım kist mi 5 cm?
Canım hastalığım bugün bitti bunlar ne anlama geliyor bilmyrm ama önceki hastalğmda bakıldğnda adet zamanı küçk kistler olur önemli değil demişti kaybolur demişti bende kist yok çok şükür ama bunlar ne anlama geliyor bilmyrm sorun yaşadm soramadm da sonra

Bu konu hakkında bilgim yok pek int araştırdm çok büyük olmasıda iyi birşey değilmiş yumurtalıkların 21 gün önce laparoskopi ve histeroskopi oldum hastalığım yeni bittii ölçtürdm böle çıktı anlamadm da orda doktorla sorun yaşadm çıktm odadan soramadm da normalmi diye
Yukarıdaki açıklamaya bakınca rahim duvarı sadece 4 gün kadar 1-4 mm kalınlığında oluyor. Bakınca normal gibi 5 değeri ama tabi ki uzmana danışmak gerek.

Yukarıdaki açıklamaya bakınca rahim duvarı sadece 4 gün kadar 1-4 mm kalınlığında oluyor. Bakınca normal gibi 5 değeri ama tabi ki uzmana danışmak gerek.
İnş normaldir evet doktora danışıcam canm sağ over filan yumurtalar oluyor galiba daha adetimin yeni bitmesi ve yumurtanın 26 olması nrmal mi onu bilemedm

Uterus da rahim demekmiş, normal uzunluğu 7 cm imiş yani 74 mm normal görünüyor. Bence bir sıkıntı yok :KK49:

Uterus da rahim demekmiş, normal uzunluğu 7 cm imiş yani 74 mm normal görünüyor. Bence bir sıkıntı yok :KK49:
İnşallah canım normal haline döndürdük artık normal olsun bir zahmet :) amelyt eden doktrm da dedi herşey nrmal artık çock yapabilrsn diye ama korkuyrm :) inşallah canım herşey seninde gönlünce olsun

Back