Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim 17 günlük ,,,,arkdaşlkar bbeğim eskiden 15 dk sağ 15 dk sol emerdi..şimdi düzeni kaçtı bebeişim az emio bir göğüsü zorlan 15 dk emdiriyom..diğer göüsümü emmio ara sıra emdirym yine..sonracıma 2 saate bir emziyorm göündüzler geceleri ise 3 saate bir emziorm bazen 4 saattr..siz nasıl yapıyorsunbuz..bu sabaj bebeğimi emzirdim acd3 daması vardı onu verdim peişinden sütü hep kustu bir bardak dolsuu...damladan tekrar versemmi kararsızım.. ben bebeğimi iyi besliyrmuyum bilmiyorum... b
Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
canım bugünlükdamlayı tekrar vermene gerek yok. sonuçta vitamin bu antibiyotik değil. ayrıca 1 bardak dolusu demişsin 15 günlük bebek 1 bardak dolusu kustuysa gayt iyi besleniyor demektir. özellikle bezi iyiyse hiç böyle şeyler düşünme esas o zaman azalır sütün.
allahmmmmmmmm razıııı olsnnnnnnnnnnn..evet kakası çişi çokkk iyi..ama işte annelik duygusu..bir göğüsmü emzirom 15 dk gayet iyi diğerine geçemiom çünkü uyuyıorrr....:)