Cilt Bakımı Ürünleri arkdaslar vıchyının nemlendirici ürününü kullanan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

E.belma

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi E.belma
merhaba arkadaslar benim yüzümde sivlceler vardı ben onları gecirdim izleri kaldı
bi eczaneye girdim cilt analizi yaptılar sonunda bana galenic die bi ürün verdilersenağlama
temizleme jeli ve nemlendirici krem sürmez olaydım sivlce döktü moralim bozuldu haftaya cuma istanbula gitcem sevgiilimin ailesiyle tanısıcam sivilce cıktı baska bi eczaneye gittim
vıchynın ürünün verdi bi haftada soner gözenekler küçülür dedi vichy kulanan varmı :1no2:yardımcı olursanız sevinirim :1rolleyes:

• Konu Sahibi E.belma
canım ben kullanıyorum ve çok memnunum.. Yıllardır başka pahali markalardan kullandım .. bence vichy daha iyi..

• Konu Sahibi E.belma
ben de vichynin normaderm kremini kullandım memnun kaldım canım ama aynı setteki jel ve tonik bende bi işe yaramadı

• Konu Sahibi E.belma
evet bende normaderm serisinin temizleme jeli pleengi ve nemlendiricisini kullanıyorum daha önceden de kullanıyordum memnunum.nemlendiricisi zaten kapatıcı gibi.yağlı göstermiyor cildi.

• Konu Sahibi E.belma
hiç bi halta yaramıyo boşa para verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…