Arkadaşlar bilmiyorum bu saatten sonra görür müsünüz ama ben yinede yazmak istedim. Benimde annem guatr ameliyatı oldu ve çift taraflı ses teli felci var. Nefes alamıyor, yürürken gezerken bir iş yaparken bayılacak gibi oluyor nefessizlikten. Grip olunca çok kötü oluyor nefesi iyice gidiyor hastalanıyor. Cok doktora gittik ama tam bir tedavisi yok. Ilk başta Adana'ya gittik Balcalı'da Mete Kıroğlu ameliyat etti ve ses telinin birinin yarısını kesti ama annem bir kaç gün sonra grip olunca hastanede yine eski haline döndü. Zaten ses telleri tırnak gibi uzarmış ve durmadan kesmek gerekmiş. Bu yazda Izmir'e gittik doktorun adını tam bilmiyorum ama trt habere de çıkmış sanırım bir tedavi söylemişti ama annemler güvenmedi geri geldiler çünkü Ankara'ya da gitmişti annem ve oradaki doktorlar bu tedavinin tehlikeli olduğunu söylemişlerdi yediklerinin ciğere kaçacağını falan söylediler. Şuan hâlâ aynı durumda ve bir korkuyla yaşıyoruz her an kalp krizi geçirebilir dedi doktor biyere düşer kalır dedi. Ama tek taraflının tedavisi var diye biliyorum ben karından alınan yağla oluyordu sanırım. Allah bu hastalığı olanlara şifa versin. Eğer bir Tedavi bilen olursa lütfen yazsın. İnşallah sizde iyilesirsiniz