- 22 Mart 2025
- 80
- En iyi cevaplar
- 1
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi kimsesiz kimsesiz
Arkadaşlar geçen gunlerdede yazdım kızlar soruyor ya yine yazıyorum sorum şu ben 5 aylık evliyim daha cinsel iliski yaşayamadık onun için cinsel terapisti gidecem fakat şuan onun kadar önemli sorunlar var olduğuna vardıkmm eşim bu ara çalışmıyor 2 aydır evde e cinsellikte yoook yani birleşme fakat eşim benden daha çok bakımlı olmamı kendime bakmami istiyor elm geldi kadar bakimimi ediyorum size göre erkeğe hitap eden bakimlar neler ben ne edecem şaştım kızlar durdum mesela eşim konuşmayı sevmeyen insan boş zamanlarda bilgisayarda oyun oynuyor maç izliyor ben boş kalıyorum benimle konuşmasın istiyorum be konuşalım mesela diyor sen çok konuşmayı seviyorsun diyor aslında hayır bennle zaman geçirmesin birlikte bireyler yapmak istiyorum ona göre boş zamanda İnternete filim izlemek oyun oynamak haaa burada bu eşimin Cook çevresel arkadaşları yok kendi halinde birisi ben çalışan boş zamanlarda dolu geçmesini seviyorum tamm ona uymak istiyorum ama nasıl bunu yapacam kendisi gibi sesis kalarak mi beni nasıl yol alayım kixlar ne olur cvp verin ne olur sunuz 1.nasil çekici kadin olayım.2nasil böyle sesiz bi adama uyayim kendimi ondan uzak tutmadan lütfen ne olursunuz kırıcı olmayın ne olur cokkkk zor durudmqyim