Bayadır hoşlandıgım birisi wardı oda bnden hoşlanıodu bunn farkındaydım herneyse kısaca anlatıyım ...
biz konuştuk işte olurmu fln aramızda 6 yas fark war bu bizim için sorun değil fakat mah ortamında olduğumuz için kimsenin bilmemisi gerektigini düsündük. biz böle konuşurken onn bir arkadası geliodu biz hemen kalktık konuşmamız yarım kaldı yani ...Ben ewe gelirkende beni seven c ocuklar bunun ismini söleyip dalga geçtilerr..Yani biz orda yanyana oturken bizi görmüşler gece
Herneyse dısarda fln gördüğümde durmadan sevdiğğim kişinin yanndalar bu sevdiğim kişi bizden cok büyük beni sefen cocuklarda benim yasımda olduğu için abi abi dierek yanında duruolarr bi anda ona yaklastılar yani konuşmak istesem de onlardan fırsat bulup söyleyemiorum telefon yada msn adreside almadım fırsat olmadı ..konuşmayı bırakın artık dogru dürüst bakamıorum bile ...
o bunun farkında bile değill beni sevdiklerini bilmioo o da onlara daha cok yüz veriyio işler daha cok zorlasıyo nolur yardım edin llütfen ben neyapıcam nasıl yaklasıcam ?_?? yardımlarınzı esirgemiyenn noulr..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: