Ben nisanlandim dugunume az bi zaman kaldi ancak kayinvalidem hic bi sekilde adetler halkinda konusmuyor bizim adetlerimizde gelin olacak kiza kina gecesi icin salvar bindalli tarzfa biseyler yaptırılır bu yillardan gelen bi gorenek adet ancak kayinvalidem hic bu konuyu acmadi bende kendim dedim anne yaptirmalim diye ama nisanlima beni sikayet etmiş neymis ben birsey istemeyecekmisim nisanlimda biraz annesinden yana olunca ayrilma seviyesine geldik gerci biz duzeldk ama sizce ben soylemelimiyim yapmasi gerekenleri yoksa susmalimiyim kayinvalideme gore soylemem yanlis ama soylemedende bisey yapmaya yaklasmiyor sizce soylemelimiyim...??
tabiki
sölemelisin onunda çok zor birşey olmadıkça severek yapması gerekir
öncelikle hayırlı olsun tatlım benim annen baban bırak muhattap olsunlar nişanlılık dönemlerinde nişanlılar bu şekilde itişip kakışmaları son derece dogal nerden biliyosun dersen bende yaşadım da ondan benim kv dede hiç bişey sormaz bir şey istersem diye ödü patlardı bende isterdim nişanlımla kavga ederdim ama bir çok şey içimde ukte kalmadı değil ama bunların hepsine ben gercekten normal gözle bakıyorum çünkü her zaman bu gibi sorunlar yaşanacak tır nişanlını al karsına konus ve git annene anlat bu durumu bırak ailen agır bassın sen hiççç kendini strese sokma annen bu işi çözecektir
Hayirli olsun boyle seyler olur bu donemlerde fazla takma nisanlina soyle o soylesin annesine yapyirmiyosada kendin yaptir canim hem kina kiz tarafina ait bosverrr hicc takma baktin yaptirmak istemiyor kendin yaptir kimseyde sonra biz sunu yaptik bunu yaptik deme firsatini verme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bi sorunumda o zaten annemler bizi karistirma kendin iste diyor bize onlar ne yapalim diye sormuyorlar diyolar kimse bisey demeyince ben diyorum bu seferde biz nisanlimla tartisiyoruz ben soylemem gerektiğini düşünüyorum o susmam gerektigini soyluyor kendi basima yapiyorum anlayacağın kaynvldem yuzume guluyo tamam diyo snra ogluna sikayet ediyo oda susuver olmayiversin diyo ama bi kere olacak isteklerim olsun istiyorum hakkim bu degilmi benim soylerken nasil bi uslup kullanmaliyim ne yapmaliyim yani..
ben olsam nişanlımın yanında sorardım annecim senle konusuyoruz ama sonra nişanlımda bana kızıyor ben anlamadım bu işi niye istemedin bişeye evet diyosun ozaman benimde istemek hakkım değil mi derdimhep yüzüne gittim ben kv saygımı bozmadan sordum oda açıklamasını yaptı sonrada zaten öle öle aramız düzeldi yoksa bizimde çok kötüydü ama kesinlikle çoook yumusak bir üslupta sölemelisin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?