• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Arkası kapalı olmayan tv ünitesi seçimi sizce doğru mu?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

MucizesinSen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
579
0
116
38
İstanbul
Kızlar yarın nişanlımla mobilyalarımız için renk seçmeye gidicem hala tv ünitesi modeli beğenemedim :50: salonumla ilgili fikrim tv geleceği duvarı komple duvar kağıdı ile kaplamak
oyüzden aradığım tv ünite modeli arkası kapalı olmıcak yardımlarınızı bekliyorum

mobilya konusunsda degısık ve sık bırseyelr arıyorsan adem şanlı mobılya ya bır bak canım sıtesınden bır cok modelı var ben tum evımın esyalarını ordan aldım tavsıye ederımm

86möble derim ben eemnim çok yardımı olur.çünkü tasarımları kendileri yapıyorlar istenilen yere uygun istenilen ölçüde renkte dokuda vs. bnde yaptırıyorum... birtanede marlyn monreo lu sandalye aldım herkes soruyo hoşuma gidiyo

Canım bunlar beğendiğim modellerden bi kaçı... belki sana da fikir verir.

Bende duvar kağıdı istediğim için arka paneli olmayan bir ünite düşünüyorum...
birde netten lazzoni ye bakmanı tavsiye ederim, şuan resmini yükleyemedim ama orada da çok hoş bi ünite var, modüler kutucuklardan oluşan sevimli bi ünite... kısmetse ben onu istiyorum :16: $011_m675_smart_tv_unitesi_b.webp
$076_antfulawhite_tv_unite_b.webp

$113-louis-tv-unitesi-b.webp
$010-suit-duvar-unitesi-b.webp

ben de aynen senin gibi duvar kağıdı kaplayıp raf ve küçük dolaplardan oluşan sade bir duvar ünitesi düşünüyorum.Kafamda modeli şekilllendirdim.onu çizicem ve aynısını yaptırıcam :) netten bulduklarımdan pek işe yarar bir şey çıkmadı.hepsi abartılı derecede dolaplı çünkü...ben zaten duvar ünitelerinini insanın üstüne üstüne gelen halinden kaçıyorum,yine üst kısmı dolapla dolu bir model istemem o yüzden.

Bende dediğin gibi duvar kağıdı ile olan modelelre bakıyorum lazzoni de çok şık tasarımlar var... bir kaç evde de gördüm duvar kağıdı ile kombine edilen tv ünitelerini çok şık oluyorlar..

benim tv ünitem..arkası açık,ama ben kapanmak istiorum..kendi evim olsa duvar kağıdı yapar aynı böyle yapardım..
fikir olsun canım

Eklentiler

• $Görüntü0626.webp
    $Görüntü0626.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Back
X