• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Arkası düz kafatasıma saç şekli uyduramıyorum. krepe nereye kadar.?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
başlığı nereye açacağımı bilemedim hanımlar.
kafamın arkası çok düz. fön çektirsem de iğrenç duruyor. at kuyruğu yapsam da dümdüz görünüyor. yabancıların kafaları ne kadar düzgün ampül gibi.

krepe denilen şeyi kafamın arkasının tamamına uygulamak lazım. hergün hergün olacak şey değil.
bunun bir yolu olmalı. benle aynı sorunu yaşayan var mı ?
artık saçlarımın içine küçük bi yumuşak yastık mı iliştirsem naapsam,
ya da postiş takınca daha dolgun durur mu ?
gerçekten hiç bi şekil yaramıyor. katlı kestirsem o zaman saçı kısa tutmam gerekir. uzatmaya çalışıyorum.
lütfen bir fikir söyleyin bana .

Meraba... Canım e kendın de soylemıssın zaten postıs kullan . Hem gur gozukur hem de duzluk aradan kalkar. Bıldıgım kadarıyla baska yolu yok. Hem ayrıca da saclarına sık-sık krepe felan da yapma. Sonra sacların kırık-kırık olucak.

cnm herşeyin bi yolu var sıkma canını :) bumpıts i duydunmu bilmiyorum. bi çeşit toka diyebilirim. saçına krepe yapmış havası veriyor ve saçn ypranmadan kabarmış oluyor. denemeni tavsiye ederim, ben çok memnunum

aynen ya benimde kafamın arkası düümdüz.. nahoş bi görüntü .Allah ım beterlerinden korusun tabi ama insan cok sorun yapıyor ben sacımı 40 dk da falan adamakıllı bi şekle sokamıyorum herekesin kafasına bakar oldum içimden ne kadar şansşlısınız der oldum.. takıntı yapmak istemiyorum ama olmus bile . şimdi bi önerim var. ben su dalgası yaptırmak istiyorum ama kalıcı değilmiş 3 -6 ay arası.. denemeye değer inş .. bakalım

Back