arkanda dag gibi duran bi anneniz varsa degerini bilin....

lütfen bakıcı bul

benım annem cocuguma bakıyor
ama ben ılerıde torun bakacagımı sanmıyorum
o kadar calısıcam evde ıstedıgım gıbı vakıt gecıremıcem sonra
yedımı sıctımı gezdımı uyudumu dıye eve kapanmak kapanmamı beklemek bencıllık gelıyor
ha calısmasam evde olsa genclıgımıdoya doya yaylanarak gecırsem eyvallah

Bence bakıcı bul eminim daha huzurlu olursun.Annelerimize çocuğu sırf para gitmesin vs diye baktırmıyoruz.Onlara güvenle bırakıyoruz.Annanne yada babannene teyze yada halanın bakması ile bir yabancının bakması aynı olamaz.O yüzden birinci dereceden akrabalarımıza bırakmak istiyoruz.Bende memurum ücretsiz izin aldım 26 ayına kadar baktım kızıma.Şimdi 1 ay oldu işe başlayalı babannesi bakıyor kızıma ve gözüm hiç arkada değil.Çünkü babannede mutlu kızımda.Ama sizin anneniz bu durumdan mutlu değil o yüzden o çocuklar annenizin yanında huzurla büyüyemez.O yüzden onların ruh sağlığı için bakıcı daha iyi.Benim kv de memur emeklisi eşim ve kaynıma da babanneleri bakmış.O yüzden şimdi kv de mutlulukla bakıyor kızıma.

BAzilari hala niye bakici tutmuyosun diyo.pes be .....bakici tutcam diyorum hala bunu soyleyip akli sira laf sokanlara tekrarlayim B A K I C I T U T U Y O R UMMMMMMMMMMMMMM....

Herkesi okumadim ama okuduklarimla da tek tek ugrasamiycam bugun.....kafaniza gore takilin kardesler...
bana dogru duzgun cumlelerle (bakici tutun diyenlerde annemi hakli gorduklerine gore annemlede ilgili bi sikintim yok ki bakici lafinin ustune annemi kotuleyin diye ugrasmadim hic.)
valla ben sizin gibi anne ve anne adaylarindan sonra annemi opup basima koycam...
sanal diyemi bu ukalaliklar artistlikler kabaliklar bilmiyorum ama dedimya kizlar siz devam edin.
ben im cocuklarimda insallah bakicisiyla cok mutlu olur.....sirf sanal diye cocugu bile olmadan atip tutanlara bak yine tekrarlayim bakici tutuyorummmmmm.....bakici tutuyorummmmm......

Ev niye aldin bakici paran yoksa diyenlerde yine diyorum bakici tutuyorummmmm......
Ha bide tekrarlayim bakici tutuyorum

Çocuklarınız ağır ateşli ve hasta idiler de kız kardeşiniz ve anneniz yatmaya gitti gibi konuşup konuyu çarpıtıyorsunuz.
Ya sizin gibi kafada olan insanlar parkta annesi babasi varken bile bi sebepten aglayan bi cocuga bile noldu demiycek insanlar....size bazi seyleri ogretcek daha dogrusu o hissi verecek kalp deposu yok bende

Kabaligin da bu kadari pesss
Konu actin insanlar da yazdi bu ne siddet??
Dovseydin bir de

Canim siz karar verin tabi bunada nede olsa beni sen benden iyi taniyosundur.vayyy vayyy ben takildigim her konuda sana ve senin gibilere sorim bundan sonra

Canim siz karar verin tabi bunada nede olsa beni sen benden iyi taniyosundur.vayyy vayyy ben takildigim her konuda sana ve senin gibilere sorim bundan sonra

bunun için konu açmadın mı zaten? pışpışlanmak için açtıysan başta belirt ona göre yorum yapsın millet..

Iyi niyetle annemi hakli gorenlere ve bana bakici tut diyenlere tsk ederim...

Ama gayet kaba ve sert konusup melek olan sonrada bana niye kabasin diyenlerde devam edin lutfen ben gittimmmmmmmmm

Ayni seyleri en az 10 kete yazdim umarim artik anlasilir.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…