arkanda dag gibi duran bi anneniz varsa degerini bilin....

böyle anneleri görünce annemin değerini daha çok anlıyorum anneme kurban olayım ben canım bem herşeyimde arkamda oldu bense iyi bir evlat olabildimmi bilmiyorum onu zamanında çok yıprattım kendi sorunlarımla sinirimi ondan çıkarttıgımda oldu üzdügümde allah benm ömrümden alsın anneme versin allah başımızdan eksik etmesin inşallah

annenizn cocugunuza bakmak istememsini anlarım ama tavırları çok soğuk geldi bana annenizin genel anlamda sanırım destek olan size düşkün olan bir anne değil çok üzüldüm ama babanız tam tersi size düşkün sanırım benmde babam soguktur babamla aylarca görüşmesem çok özlemem ama annemi 1 gün aramasam 1 ay görmesem duramam

Neyse knuyu actim artik kapatmak istiyrum yuksek musadelerinizle.ilk sayfay okuyup yorum yazacaklara simdiden tekrarlayim.bakiciyi aradim haber bekiyorum.o olmazsa baska biri bulunacak insallah....

Aynen babam hem annem hem babam oldu yillarca.bunu yazdigim yazidan farkeden tek ksi oldunuz... .tesekkur ederim

Insallah benim evlatlarimda arkamdan sizin gibi konusur.ama yinede Allah onlarin omrunden omur alip bana vermesin.onlar daha saglikli uzun yasasinlar nsallaheminim annen okusa o da boyle derdi.kbikonuu kapatip size yorum yazdim diyede laf edebilirler sadece babamla ilgii olan teshise dayanamadim....tekrar tsk edrm

Aynen babam hem annem hem babam oldu yillarca.bunu yazdigim yazidan farkeden tek ksi oldunuz... .tesekkur ederim
rica ederim.. babam ben bakicam o bakmazsa diyoooo....
sözüne çok duygulandım ben babamdan hiçbirzaman o sıcaklıgı görmedim allah babanıza uzun ömür versin inşallah

ricaederim eminim sizin evlatlarında bu şekilde diyecektir sizin arkanızdan allah gönlünüze göre versin babanızın sevgisini ve arkanızda oldugunuzu hissetmenizde güzel bişey
her ikisinin bir arada olması nadir bir durum sanırım ya anne ilgisiz oluyo yada baba çevremden gördüğüm kadarıyla

Insallah..Ben anneligi yuk sanirdim dogurunca anladimki hem yuk hemde hayatin anlamiymis....kendi canim cok kiymetlidi simdi varsa yoksa onlar.....

Insallah..Ben anneligi yuk sanirdim dogurunca anladimki hem yuk hemde hayatin anlamiymis....kendi canim cok kiymetlidi simdi varsa yoksa onlar.....
anlıyorum sizi allah evladınızı bagıslasın evlat acısı vermesin düşük yaptıgımda aylarca acı cekmiştim annelik çok güzel bir duygudur yasamasamda tahmin edebiliyrm rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder anneliği inşallah hayatımdaki en büyük isteğim anne olabilmek olabilirmiyim muamma allah nasip eder inşallah

Herkese iyi geceler.
Cani gonulden diliyorum insallah rabbim sizede nasip eder.biraz oncede yazcaktim icimden oyle gelmisti ama nedense bekarsiniz gibi hissettigimden vazgecmistim....Allah yokluklarini gostermesin kimseye.....

Herkese iyi geceler.

Cani gonulden diliyorum insallah rabbim sizede nasip eder.biraz oncede yazcaktim icimden oyle gelmisti ama nedense bekarsiniz gibi hissettigimden vazgecmistim....Allah yokluklarini gostermesin kimseye.....
Amin çok teşekkür ederim allah razı olsun 4 yıldır evlat diye yanıp tutuşuyorum rabbim duysun inşallah sesimizi 2 düşüğüm oldu malesef hakkımızdan hayırlısı herkesin imtihanı farklı allah daha büyüğündne sakınsın

Ben sizi çok iyi Anlıyorum zor durumda destek Olmasını bekliyorsunuz en azından surat asmamasını...

Eğer sıkıntısı varsa anne hangi konuda olursa olsun destek olabilmeli...

Yorumlarıda şöyle bir okudumda bazıları annelik bu değil diyerek hem kendi vicdanlarından hemde kendi yaşadıklarından örnekler vermişler "ama benim annem öyle değilki, ama benim annem baktiki, ama benim annem bakacakki..." Eee!! Yorumum şahsa özel değil ama kiminin annesi bakar kiminin annesi bakmaz,banada teyzem ve anneannem cok baktılar annem kalp hastası olduğundan. Benim Çocuğum olsa benim annemde bakar ama kızım ben bakamam bana güvenme dese anlarım.neden cocuklar gibi dudak büzüp "ama annelik bunumu gerektiriyor,size baba diyebilirmiyim amca moduna geçiyorsunuz onu anlamıyorum. Üstelik size kimse hakaret etmemişken siz bazı Arkadaşlara agır yorumlarda bulundunuz. Kimsenin Avukatı değilim ama madem bazı seyler bazılarının haddine değilse,sizinde başkalarının düşüncelerine hakaret etmek haddinize değil. Annenize kırılmanızı anlarım ama kadın bakmak zorunda değil. Zorunda olmak ile istemek Arasında uçurum var siz annenizin mecburi olmadığı bişeye vicdani acıdan mecburmuş gibi davranıyorsunuz. Aynı vicdanı annenizin bu yastan sonra bide ufak çocuklarla iyice strese Girdiği zamanda annenize gösteriyormusunuz merak ediyorum

Arkamda çok şükür dağ gibi annem var. 3 yıllık evliyim ona güvenip de çocuk yapmam bakmaz zaten. Dağ gibi kavramını onunla ölçmüyorum ben. Kadın 50 yaşına gelmiş çocukları büyütmüş, babamdan çekmiş, gezip tozacağı en güzel yılları henüz hastalıklar da başlamamışken. Ben çocuk yapıp ona baktırıp neden hayatını zorlaştırayım biricik annemin. Biz genciz onların hayata yetişemediği yerde destek olmamız gerekirken köstek olmak bana tuhaf geliyo.

Çocuk bakma işine bir çözüm bulamadan ne yazık ki ben düşünmem. İş yernin kreş olanakları yoksa etrafta parayla baktıracak güvenilir birileri yoksa çok zor..

Canım problem nedir ogrenebilirmiyim bizimde olmuyorda

Ne yapacaksın gülüm her anne her baba aynı olmuyor bakış açısı işte sana da böyle düşmüş. Benim annem ben bildim bileli hem bizim sırtımızda bırak bize yardımcı olmayı elinden geldikçe yük oluyor beterin beteri var tuzu kuru olanlar seni anlamazlar canım.

Cocuk bakmak cook yorucu bir is.Kizmayin bana ama anneniz hakli.Genc anneler bakarken yorulup,bunaliyor anneanneler ne yapsin.

Cocugunuz olunca ve calismak zorunda olursaniz tekrar dusunun

canım ben de çalışıyorum annem hayatta olsaydı eğer anneme bırakmazdım çocuğumu,bakıcı tutardım, başından beri öyle düşünüyordum, çünkü yorulmuş onlar artık,gençler bile çocukla uğraşmaya zorlanırken onlar uğraşamazlar,dinlensinler, torunlarını sevsinler yeter yani

Annelerini köle gibi görenlere çok şaşırıyorum kadın sana bakmış büyütmüş bütün kahrını çekmiş aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak zorunda mı? O insanlarında bir hayatı var yaşlanmış biraz hayatın tadını çıkarmasın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…