- 15 Aralık 2010
- 358
- 21
-
- Konu Sahibi nihancaccak
Limoncu 28 bosuna yorulmayalim.bazi arkadaslar annelik herseydir annelik fedekarliktir annelik olmayani olur yapmaktir derken asip kesiyolar.ama annanelerinde bizinmannemiz oldugunu dusunmeyerek kendi kendilriyle celisiyolar.anne olmadan once hersey cok kolaymis.anne olan birine seni anliyorum demek bile ne kadar sacmaymis.simdi ben iki kizim icinde ALlaha her gun sukrediyorum.yarin bana ihtiyaclari oldugu her an ve her yasta yanlarinda olabilmek icin dua ediyorum...en iyi arkadaslari en buyuk sirdaslari ben olim bana "benim annem herzaman dert ortagim oldu"diyebilmeleri icin dua ediyoeum.hatta esime ben yarin bigin cocuklarima bi yanlis yaparsam bana bugunlerimi hatirlatip ayilt beni diyorumanne olmak derken kendi annemdenden yazarak dedim yani torunu olunca anane oluyo annede ananede bir fedakar olmka lazım cocuklara karsı
Nickli arkadas bana terbiyesiz dedigindede ayni yorumu yapmadiniz yada ben gormedim objektif olmaya ne dersinizBu şekilde imalı imalı hakaret edip polemige girerseniz, konunuz ve üyeliginiz açisindan iyi olmayabilir çünkü bu sitenin kurallari var. Yazisirken hakaret ve polemik yasak... Saygi cercevesinde fikir beyan etmek gerek.
Yine diyorum vicdan diye ben asla uyumazdim.aslaaaaVicdanla ne alaka hanımefendi?
Sizin çocuğunuzun sesini kimse çekmek zorunda değil. Kardeşiniz bile olsa. Benim de yeğenlerim var canımdır ciğerimdir. İnanın üzerlerine titrerim. Ama benim de kendi hayatım var. Ve ben de kardeşiniz yerinde olsam gider uyurdum. Annem de git uyu derdi. Ve kimsenin de buna alınmaya HAKKI YOK. Vicdan ne demek yani? Onlar sizin evladınız. Siz ilgileneceksiniz.
Tek tek alinti yapmaya gerek yok, site kurallari belli, okumaya ve uygulamaya ne dersiniz?Nickli arkadas bana terbiyesiz dedigindede ayni yorumu yapmadiniz yada ben gormedim objektif olmaya ne dersiniz
Annenizi sizin çocuklarınızın sorumluluğunu almadı diye kötü anne, vicdansız anneanne durumuna sokmanız da bir evlada hiç yakışmıyor.Limoncu 28 bosuna yorulmayalim.bazi arkadaslar annelik herseydir annelik fedekarliktir annelik olmayani olur yapmaktir derken asip kesiyolar.ama annanelerinde bizinmannemiz oldugunu dusunmeyerek kendi kendilriyle celisiyolar.anne olmadan once hersey cok kolaymis.anne olan birine seni anliyorum demek bile ne kadar sacmaymis.simdi ben iki kizim icinde ALlaha her gun sukrediyorum.yarin bana ihtiyaclari oldugu her an ve her yasta yanlarinda olabilmek icin dua ediyorum...en iyi arkadaslari en buyuk sirdaslari ben olim bana "benim annem herzaman dert ortagim oldu"diyebilmeleri icin dua ediyoeum.hatta esime ben yarin bigin cocuklarima bi yanlis yaparsam bana bugunlerimi hatirlatip ayilt beni diyorum
Annenizi sizin çocuklarınızın sorumluluğunu almadı diye kötü anne, vicdansız anneanne durumuna sokmanız da bir evlada hiç yakışmıyor.
Anneniz size zaten yaranamazmış. Bence de doğru olanı yapıyor.[/QUOTE
Ne kadar art niyetlisin.ben bunu genel anlamda dedim.aannemle ilgili hic demedim.ben yavrularimla ilgili hayallerimden bahsettim sadece
Siz laf soylerken bisey yok ben objektif olun deyincemi sikinti olduTek tek alinti yapmaya gerek yok, site kurallari belli, okumaya ve uygulamaya ne dersiniz?
Ben cocuklarimla ilgili hayallerimden bahsediyorum sadece.annemle ne alakasi varAnnenizi sizin çocuklarınızın sorumluluğunu almadı diye kötü anne, vicdansız anneanne durumuna sokmanız da bir evlada hiç yakışmıyor.
Anneniz size zaten yaranamazmış. Bence de doğru olanı yapıyor.
Hayallerinizden bahsederken annenizin yapmadıklarından yola cıkıyorsunuz zaten anlamayacak bir şey yokYine diyorum vicdan diye ben asla uyumazdim.aslaaaa
Canim benim bir sıkıntım yok. Oteki arkadas da babamin kizi degil. Ama sen fazlasiyla gerginsin. Hadi iyi geceler... Polemige girmek yasakSiz laf soylerken bisey yok ben objektif olun deyincemi sikinti oldu
☺Canim benim bir sıkıntım yok. Oteki arkadas da babamin kizi degil. Ama sen fazlasiyla gerginsin. Hadi iyi geceler... Polemige girmek yasak
Konu sahibi calisiyor ama.annelik sureklidir.oyle belli bir donemi yoktur.Ben bu konuda kesinlikle annenize katiliyorum..onlar sizin cocuklariniz ve annenize mi guvendiniz de yaptiniz...kadin iki cocuk daha bakacak gucte olsaydi size iki kardes daha yapardi...keyfiyetten bakmiyorsa bile onun bilecegi bir is...ben mesela annecime cocuk falan baktirmam..ūzūlūrum yorulur diye..
Konu sahibi calisiyor ama.annelik sureklidir.oyle belli bir donemi yoktur.
Kizi zor durumda olan annenin boyle laflar etmesi cokmu hos
Kizi hamile kaldiginde hayirli olsun demek yerine"bana guveniptemi yaptiniz"demesi...Nasıl laflar etmesi? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Kadın öncesinden bakamayacağını söylemiş zaten.
Bunun dışında ne gibi bir laf etmiş? Böyle laflar nedir yani?
Kizi hamile kaldiginde hayirli olsun demek yerine"bana guveniptemi yaptiniz"demesi...
Ne cevremde gordum ne kendi ailemde...yengemin ikiz cocugu oldu.iki yasindayken ucuncuye hamile kaldi (cocuk yapma imkani sifirken)
Kendi annesi isini birakti ben yardimci olayim yoksa kizim basedemez diye.ustelik yenfem ev hanimi.
Annem ablamin kuzini buyuttu..ikinciyi en cok annem istiyordu...ve sukur ikinci bebegide oldu 5 yilin sonunda..annem hem babamla ilgilenir hem gucu yettigince cocuklara bakar.altini ciziyorum ablamda zorlama dayatma yapmadi.
Annelik bence budur..cocugunun aileye karistigini gormek,mutlu oldugunu gormek...
Son olarak ta kendi varken,saglikliyken sirf rahatligini bozmamak icin calisan kizinin cocugunu bakiciya emanet ettiren annelere hicbirsey demiyorum...!