Saç Rengi ve Saç Boyama arkadşlar saç rengi konusunda yardımcı olurmusunuz lütfe:(

hayatım benim saçlarımda seninkilerle aynı renkti senin istediğin renkten bende evde yapmayı denedim olmadı hatta çok iğrenç oldu arkadaşımın tavsiyesiyle kuaföre gittim tam istediğim renk oldu saçlarımda yıpranmadı sana tlf numarasını vereyim fiyatlarıda çok uygun kendin uğraştığına deymez 223 56 06 ararsan yalçın beyle görüş

çok saol cnmm ilgilendiinn içinnn

yaşın fazla değilse boyatma boşver nasıl olsa ileride mecburen boyayacaksın , bıkacaksın hatta boyamayayerimseniben

:)))) ufaktan ufaktan başla o zaman gölgeler , hafif balyajlar [ saç diplerine değdirmeden ]

ben siyah istiyodum aslında ama çoğu kişi karşı çıktı saça çok zarar veriyo dönemezsin diye bide gösterdiğim renk vardı burdaki onuda tutturmak çok zor dediler arada baya farklı renkler var

bana öyle geliyor ki saç konusunda istikrarlı birisin ve zırt pırt boyatmıyorsun hatta şuana kadar boyatmamışsın bile yanılmıyorsam ve siyah yaptığın zamanda hemen rengini değiştireceğini sanmıyorum o yüzden bir sorun olmaz,siyah gerçekten asil duruyor saçta , ayrı bir havası var ama sadece rahatsız olacağın bir nokta olursa oda şu olur diplerden çıkan kendi saç rengin açık olacak buda seni rahtsız edecek ,siyah kullanmış biri olarak siyah oldukça dahada olsun istiyorsun ama kendi saçın çokta açık değil ise ve siyahın bir veya iki ton açılacağını düşünürsek yıkandıkça seni rahatsız edecek bir durumla karşılaşmazsın, diğerine gelince bakmışsındır sanırım gösterdiğim yere bayanın saç rengine ben benzettim şahsen koyu karamel yapmış ama hangi rengin üzerinede yaptığı önemli , ara renklerde kafamıza taktığımız rengi tutturmak zor oluyor malesef ama yakın sonuçlar yakalarsın , ama senin yerinde olsam siyahı daha sonralara bırakırdım yapma demiyorum ama ilk önce aklında kalan renkleri dene olmaz ise siyahla kolay kapatırsın ama ilk önce siyah yaparsan ikilemde kaldığın ve yapmadığın diğer renkler hep aklında kalır

çok tşk ederim cnm yardımcı oldun gerçektenn:) o arkadaşın saç rengini bende beğenmiştim ama sanırım onun alttaki renkte açık gibi çünkü renk çok güzel tutmuş sanırım koyuda öyle durmazdı

rica ederim evet haklısın koyu bir saça yapılmamış ,sanırım yanılmıyorsam en son karameldi bayanın saçları ama akmıştı sanırım ,şimdi ise koyu karamel yapmış ve az önce birinde daha okudum kuaför karamel yapmış çikolata kahve oldu yazıyordu saçları için

canımm gecee netimm gittiii yaaa

canımm gecee netimm gittiii yaaa

olsun canım sorun değil , ama şu yazdığımı dikkate al , iyice karar verince yaptır, tam karar vermediğin için çıkan sonuç iyi bile olsa hep bir tedirginlik yaşarsın, içine sindiremezsin bir türlü ve beğenmeyebilirsin , iyice emin ol ondan sonra,hem aceleside yok saçların iyi,illa değişiklik gerekiyorsa fazla kısaltmadan kesim vs yaptırabilirsin , o bile değiştirir havanı biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…