Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canlarım iyi aksamlar. Bana yardımcı olun eşim kronik hepatit b li. Suan tedavisi devam ediyor. Cocuk düşünüyoruz. Bu gebelige engelmi. Böyle olup hamile kalan varmı
Benim eşim de taşıyıcı hasta boyutunda değil ama bulaşma özelliği var her yıl test ve aşı yaptırır ama Allaha şükür bu yıl değerleri çok zayıf çıktı ve geçmiş dediler gebeliğe engel değil diye biliyorum ama risk taşıyor
Benim eşim de taşıyıcı hasta boyutunda değil ama bulaşma özelliği var her yıl test ve aşı yaptırır ama Allaha şükür bu yıl değerleri çok zayıf çıktı ve geçmiş dediler gebeliğe engel değil diye biliyorum ama risk taşıyor
Canm bizimkiside karacigerinden parca alındı ama bişey cıkmadı zarar vermemiş. Bu durumd aolup gebe kalınabiliyırmu acaba. Gebelige bi engeli varmı diye korkuyorum. Salı günü ürolojiye gidecegiz bakalım