Arkadşlar bakar mısınız?

zelzela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
41
1
36
İstanbul
slm arkadaşlar b konuda beni ltf yalnız bırakmayın vajinadan gaz gelmesi sizlerde böyle birşey oldumu bir tedavisi varmı cvp beklyrm ltffffmafoldumben

ılk cınsel ılıskıye gırdıgımız zamnlarda cok oluordu resmen arkadan cıkıor gıbı seslen cıkıordu
esımde vajınadan geldıgını anladı :)
ınsan ıster ıstemez utanaıor
ama gene arada oluor
ben bunun sebebının erkegın cok bosalmasından kaynaklanan bır sorun olarak goruorum
ayrıca rahım catı dar ınsanlarda hele daha cok oluor bu olay
tedavılık bişi yokki
sesten rahatsız olan yoksa sorunda yoktur

evet ilk zamanlarda bende yaşadım ve hatta arada da oluo bazen tedavilik bişey yok ki bunda canım

ben bekarım cnsel ilişkm hiç olmadı ama bunun için doktora gittim.hava cıkısı dedi üşütüyorsun vajinan hava alıyor dedi tedavi felan demedi. doğal dedi sadece

canım çok sağol ilk defa başıma böyle birşey geldi çok utanıyodum ve sadece bende oldu sanıyodumalkisalkisalkis

bende de oluyor canım zaman zaman tedavilik birşey değil merak etme... ilişki sırasında hava kaçmasından olabiliyor... sadece eşin duyuyor sonuçta....

ayy inanmıorum bayanlar bunu mu takıntı haline getiriyosunuz,
ayy çok komik, bu bende de olur ilişki sonrası arada bi nadir yaşarım,
ama benim elimde değil ki bu durum, neden utanıcam ki ben isteyerek yapmıorum : ))

merve takıntı deyil doğumdan sonra ilk kez başıma geldi sizlerin bu msjlarını gördükten sonra artık utanacağımı sanmıyorum beni yalnız bırakmadığınız için tşkkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…