Arkadşım ve deli gibi sevdiğime inandıım kişi..

A

askısı

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi askısı
Evet arkadaşlar iki hafta önce büyk bi şoka uğradım kesinlikle aklıma gelmicek birşeydi bazen dışarda görürdüm de bşıma gelmesin die dua ederdim..Ne yazık ki kaderde varsa oluo olcak olan..Neyse bizm biraz sorunlarımz vardı hani arkadşlarından dolayı filan (yada ben öle sanıyomuşm) beni bırakıp arkadaşlarıyla gittiği bi gün çok sinirlendim ''yeter artık bu kadarı ne zaman yanımda olcaksın bu beni kaçıncıya başkaları için bırakıp gidişin git bidaha da sakın gelme bitti artık!'' dedim oda ''tamam'' dedi gitti..Zaten tamam demesi ible bende şok yarattı beklemiyordum çünkü sora pişman oldum sinirle verdiğim bi karardı filan dedim afettirmeye çalıştım ama nafile.bana hep bunu sen istedin dedi..ama sora bi ara onun Facebookuna girdim ve biriyle knouşmasını okudum yakında arkadaşlarımdan biryle çıkıcağını yazmış birine bide ''bu onların problemi'' demiş bi iki gün içinde çıktı ortaya kim olduğu..geçen sene aynı servisteydik o kızla çokyakındık okulda karşı sınıfta ve en kötüsüde dershanede aynı sınıftayız o kişylede..biz sevgilm dediğim insanla yanyana oturuyoduk o önümzde oturuyodu..Düşüne biliyomusunuz ya..onları ben tanıştırdım biri sevgilmdi biri arkadaşım..hiç aklıma gelmezdi arkadaşlarım dedi ama ben konduramadım..Ve 'arkadaş' dediğim o kişi arkamdan sevdiini elinde tutsaymş demiş..sürekli gözümün önündeler eleele kol kola çok zor geliyo..herşey sahteymiş kiişiler hayat sevgi hepsi yalanmış..yüzüme gülüp arkamdan iş çevircek kadar ş**zmişler

Evet arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..

• Konu Sahibi askısı
al iste ben konu acmistim "artik iliskilere inanmiyorum" diye
bi cogu cok yanlis düsünüyosun falan demisti..
demekki yanlis düsünmüyorum..
yasanilanlar ortada..

canim durumuna cok üzüldüm
en iyisi onu unutup bi dahada yüzüne bakmaman..
onu gördügün an yokmus gibi davranman..
o kizda iki yüzlüymüski böyle bisey yapiyor..
üstelik nasil bir mide varsa kizda..

• Konu Sahibi askısı
yaaw boşver sen bak önüne o yaşlarda olur şeyler..
bende ortaokulda liseyken bi arkadaşım birinden hoşllansın birden o çocuk benim gözümde çok yakışıklı olurdu sonrada ben çıkardım o çocukla yani anlıycan hep arkadaşlarım hoşlandı ama ben çıktım..
şimdi de gülüp geçiyorum..
şuan 4 yıllık bi beraberliğim var şimdi anladım ki eski flörtlerim çok boş işlermiş..
zaman gelicek sende öyle düşünceksin

• Konu Sahibi askısı
canım komşunun tavuğu insana kaz görünürmüş başkasının olan şey hep ilgimizi çekmez mi?
hiç takma bile bırak sen geç karşıdan izle bi zaman sonra olmadıklarını görürsün....yeterki sen kendini çabuk toparla ....

• Konu Sahibi askısı
hic takma kafana sen bundan sonrasini düsün o gecmiste kaldi. sunuda unutmaki kiz arkadasinda seninle ayni kaderi paylasacak.seni arkadasinla aldatan bir erkek a kizida arkadasi ile aldatir.hayat bu ucunda ölüm yok.daha önünde kocaman uzun bir ömür var.gün gelecek sen kendine kizacaksin niye bu kadar üzüldüm diye.hayat senin.herkeskendi verdigi kararlar dogrultusunda hayatina bir yön verir insallah sende zamaninda dogru kararlar verip mutlulugu yakalarsin.hersey gönlünce olsun

• Konu Sahibi askısı
Zaten onun arkadaşları yüzünden hep kavga ediyormuşsunuz
Yani size değer vermiyormuş
Tamam sevebilirsiniz
Yakınızdaki biriyle beraber olduğu için kızgın olabilirsiniz
Ama hayat sevgi yalan demeniz bence anlamsız
Bence çok şanslısınız
Bırakın kimle olursa olsun
Siz gerçeten sizi sevecek ve değer verecek birini bulabiir ve mutlu olabilirsiniz :-)
Hiç bir erkek içinde üzülmeye değmez

• Konu Sahibi askısı
canım boşver zamanla alışırsın demekki senin sevgini haketmemiş

• Konu Sahibi askısı
sende git okuldan başka birisiyle çık...çoktaa tın havası yaratmış olursun çok iyi olur valla

• Konu Sahibi askısı
Okulunu bitirip hayırlısı ile üniversite kazandığında şu an ki fikirlerin çok ama çok değişecek göreceksin. Bu zaman ki halini hatırladıkça kızacaksın kendine. Farklı bir ortama geçeceksin ve hayata bakış açın daha da olgunlaşacak. Bu sene hayatının dönüm noktasındasın. Kendine bir hedef koy ve mümkün olduğunca bu adamdan ve o kızdan uzaklaş. Bunları yaparsan bak göreceksin herşey senin için çok daha farklı ve güzel olacak.

kızlar inanın bu durumlardan cok daha acı seyler var hayatta ınanın bır sure sonra gülüp gecıceksınız..allah baska sıkıntılar vermesın:)

Ben kendimi toparladım gibi arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..ŞenizBiliyordum başından beri ağlarken bile ilerde bu halime gülüceğime salakmışm deyip geçeceğime emindim..Ama o an için çok zorladı ve beraber görmek onları zor geldi...Diyodum ki yeniden bişi olamaz asla geri dönüşü olmaz ama ayrrılırlarsada benden mutlusu olmaz diye..öğrendim ki ayrılmışlar ve o kadarda sevinmedim en azından yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren insanlardan ikisini tanıdım gördüm ve hayatımdan attım diye düşünüyorum çok mutlu olmasamda iyiyim ben artık daha da iyi olucam..

sevındım senın adına canım emınımkı dahada ıyı olacaksın.bundan sonra hayat senın karsına daha ıyı ınsanlar cıkarsın dılerım.

nie üzülüyon ki
eşin yapsa dahamı iyiydii
erkendenn gördünn kişiliksizliklerinii
yakandann düşürdüğüne dua et
hiç sıkmaa canınıı
böyle tip ve erkeklerr sokaktaa sürüsünee berekett
arkadaşınadaa söyle artıkk malıı tepe tepe kullansınn ikinci ell eşyaa satılırr die deee

Neden hep bayanlar haksız böyle durumlarda.Eski sevgilin kızı kandırmış olamaz mı?
Kız ona aşık olmuş olamaz mı? Hemen bayanlar suçlu böyle durumlarda.Anlamıyorum,anlayamıyorum.

Hayat senin hayatın, bu tipleri salla gitsin gül gec kaydirigubbakcemile2

Neden hep bayanlar haksız böyle durumlarda.Eski sevgilin kızı kandırmış olamaz mı?
Kız ona aşık olmuş olamaz mı? Hemen bayanlar suçlu böyle durumlarda.Anlamıyorum,anlayamıyorum.

Zaten suçun eski sevgilmde olduğunu biliyorum..ona zaten söylicek laf bile bulamıyorum..ama arkadaımdan beklmezdim herkes dedi dikkat et diye ben konduramadım buna üzüldüm şaşırdım..Aptal yerine konmaya üzüldüm o kadar..yerimseniben

nie üzülüyon ki
eşin yapsa dahamı iyiydii
erkendenn gördünn kişiliksizliklerinii
yakandann düşürdüğüne dua et
hiç sıkmaa canınıı
böyle tip ve erkeklerr sokaktaa sürüsünee berekett
arkadaşınadaa söyle artıkk malıı tepe tepe kullansınn ikinci ell eşyaa satılırr die deee

a.s çok haklısın..bende bişi kaybettiğimi düşünmüyorum zaten sokakta onlardan çookkk:teytey::eek:

her anının ,bu yaşlarının ne kadar güzel ve değerli olduğunu hatırlat kendine bence..sosyalleş ,kendini iyi hissettiğin şeyler yapmaya çalış ki kendine güvenin gelsin böyle şeylerle uğraşanları nekadar basit düşündüğünü görmeye çalış..

Evet arkadaşlar iki hafta önce büyk bi şoka uğradım kesinlikle aklıma gelmicek birşeydi bazen dışarda görürdüm de bşıma gelmesin die dua ederdim..Ne yazık ki kaderde varsa oluo olcak olan..Neyse bizm biraz sorunlarımz vardı hani arkadşlarından dolayı filan (yada ben öle sanıyomuşm) beni bırakıp arkadaşlarıyla gittiği bi gün çok sinirlendim ''yeter artık bu kadarı ne zaman yanımda olcaksın bu beni kaçıncıya başkaları için bırakıp gidişin git bidaha da sakın gelme bitti artık!'' dedim oda ''tamam'' dedi gitti..Zaten tamam demesi ible bende şok yarattı beklemiyordum çünkü sora pişman oldum sinirle verdiğim bi karardı filan dedim afettirmeye çalıştım ama nafile.bana hep bunu sen istedin dedi..ama sora bi ara onun Facebookuna girdim ve biriyle knouşmasını okudum yakında arkadaşlarımdan biryle çıkıcağını yazmış birine bide ''bu onların problemi'' demiş bi iki gün içinde çıktı ortaya kim olduğu..geçen sene aynı servisteydik o kızla çokyakındık okulda karşı sınıfta ve en kötüsüde dershanede aynı sınıftayız o kişylede..biz sevgilm dediğim insanla yanyana oturuyoduk o önümzde oturuyodu..Düşüne biliyomusunuz ya..onları ben tanıştırdım biri sevgilmdi biri arkadaşım..hiç aklıma gelmezdi arkadaşlarım dedi ama ben konduramadım..Ve 'arkadaş' dediğim o kişi arkamdan sevdiini elinde tutsaymş demiş..sürekli gözümün önündeler eleele kol kola çok zor geliyo..herşey sahteymiş kiişiler hayat sevgi hepsi yalanmış..yüzüme gülüp arkamdan iş çevircek kadar ş**zmişler

Evet arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..

boşver arkadaşım sen ,kanı beş kuruş etmeyen insanlar için üzülmeye değmez...
ikisininde karakteri ortada...
başka kişileri bulamamışlarmı ki birbirleriyle çıkıyorlar...
nasıl insanlar var...hey allahım...:mymeka::mymeka:

X